صدی اسپیکرش کیفیت خوبی داره ولی تو بلندی مثل بقیه ی سونی اریکسوناست(اگه دنبال صدای بلند بودم می رفتم گوشی چینی می خریدم)
فلاششم که LED مثل بقیسه ی LED هاست نه کمتر نه بیشتر از اولم توقع بالایی ازش نداشتم
فیلم برداریش عالیه تو nHD گرفتن هم اصلا افت فریم نداره شاید به خاطره آپدیتشه اگرم داره هیچ فرقی با بقیه ی رزولویشنا توش دیده نمی شه پس اصلا مهم نیست
قیافشم که واااااااااااااااااای هنوز هر وقت نگاش می کنم کفم می بره
فول تاچ نبودنش مرگ آور نیست فقط بعضی وقتا اشتباهی تو منوی غیر تاچ به جای دکمه رو مانیتور Back رو می زنم(یه سوالی که اینجا هست اینه که دکمه ها و اینترفیس گوشی طوری طراحی شدن که انگار برا تاچ ساخته شدن منظورم اینه که دکمه ها بزرگ و قرار گیریشون شدیدا شبیه یه منوی فول تاچه(فکر کنم اول قرار بوده فول تاچ باشه بعدا بنا به دلایلی این کارو نکردن،امان از سیاست این شرکتا اگه این گوشی فول تاچ بود دیگه هیچ گوشی جاوای فول تاچ دیگه ای قدرت نفس کشیدن نداشت)
یه چیزی بگم کفتون عین خودم ببره من چند وقت پیش به خاطره این که همیشه موزیک گوش می دم و کیفیت آهنگ برام خیلی مهمه رفتم یه هدفون NC-22 سونی خریدم 90.000 تومن که کیفیتش غوغاست دیروز خواستم کیفیت هدفون آینو رو با این هدفونم مقایسه کنم ،اول هدفون آینو رو زدم به PSP به حدی صدای این هدفون از هدفون قبلیم شفاف تر بود ،می خواستم گریه کنم دیگه حتی لازم نبود اون یکی رو امتحان کنم،شفافیت صدا چند برابر از هدفون قبلیم بهتر بود
فیلم برداریش خیلی خوب بود (تو شب فیلم گرفتم ،تو اتوبان دقیقا همون چیزی رو که می دیدم گرفته اصلا نورش کمتر نیست اما اگه نوری تو محیط نباشه دیگه سیاه می گیره و از چشم که دیافراگم رو باز میکنه و هنوز میتونه ببینه کم میاره)
عکساش تو خونه که نور کم زیاد جالب نبود (به خواطره الگوریتم پردازشش که مثل N95 یه لایه بلار رو کله عکس میکشه که نویزا از بین برن که تو نور کم جواب خوبی نمی ده خیلی از دیتیلارو از بین می بره) بیرون هنوز عکس نگرفتم(راستی من با 6 مگا عکس می گیرم تاخیر سیو کردن عکس نداره تا حالا هم با 8 نگرفتم،کلا عادتمه یه دوربین دیجیتال حرفه ای هم دارم تا وقتی لازم نباشه از 5 بالا تر نمی رم، اکثرا با 3 عکس میگیرم!)
منم صادقانه بگم نصبت به پولی که دادم شدیدا راضیم
بابا اون طرف داشته حرص پولی که داده رو میخورده!!!!!
راستی با تم و اینتر فیس گوشی که ور می رم می بینم شدیدا فانتزی طراحی شده و یه جورایی دخترونست تصمیم دارم وقتی باباشون اومد(X10) اینو بدم به خواهرم خودم اونو بگیرم