مباركه:11:نقل قول:
منم ميخوام همين مدل و بخرم ايشالا
چند خريدي؟اگه از تهران خريدي از كجا؟
اشانتيون چي دادن؟ گارانتي كجاست؟
Printable View
مباركه:11:نقل قول:
منم ميخوام همين مدل و بخرم ايشالا
چند خريدي؟اگه از تهران خريدي از كجا؟
اشانتيون چي دادن؟ گارانتي كجاست؟
بيشتر براي برنامه نويسي ميخوام يعني اينكه بيشتر وقتها پردازندش مشغول كارهنقل قول:
معمولا چقدر ميگذره دماي پردازنده به حد غير نرمال برسه اگه تمام مدت ازش كار بكشم؟
اينجوري كه شما ميگيد فكر كنم همش بايد باهاش نسيه كار كنم :41:
من امروز پایتخت تو تهران بودمنقل قول:
مدل 5738 زد580000 تومن
مدل 5738 زد جی 689000 تومن
مدل 5738 جی 799000 تومن
گرانتیه سازگار
اشانتیون نداشت اما تخفیف داشت
من امروز پایتخت 11/4 بودمنقل قول:
مدل 5738 زد580000 تومن
مدل 5738 زد جی 689000 تومن
مدل 5738 جی 799000 تومن
گرانتیه سازگار
اشانتیون نداشت اما تخفیف داشت
برنامه نويسي اونقدر پردازنده رو درگير نميكنه ، كارهايي مثل تبديل DVD به DivX سنگين هست ( مثال ) كه تمام قدرت CPU رو به كار ميگيره و نميشه گفت چقدر طول ميكشه ،بستگه به استفاده دارهنقل قول:
جاي نگراني نيست ، شما ميتونيد با استفاده صحيح لپ تاپ تون رو سالم نگه داريد ، پس شما لپ تاپي كه داغ كنه نديدين !! Toshiba Tecra A9 براي دوستم خريدم به قدري داغ ميكنه كه ميشه به عنوان Heater استفاده كرد !! ولي اونقدر دقيق و هدفمند جريان خروجي هوا از فن درست طراحي شده كه حرارت توليدي به بيرون هدايت ميشه و به سطح لپ تاپ نميرسه
ميتونيد براي لپ تاپ تون Cool Pad بخريد و توي خونه زيرش بزاريد تا دماش پايينتر بياد ، معمولا اين CoolPad ها 10 درجه رو كم ميكنن و كمك خوبي هستن
من 10 روز پیش 555 تومن از مجتمع تجاری پایتخت خریدم
اولا این كه مدل 5738 به درد هركسی بخوره كاملا غلطهنقل قول:
ایسر 5738 برای كاربرهای زیر مناسب نیست:
1-گیمرهای خفن
2-كسانی كه محاسبات ریاضی سنگین دارن
3-كسانی كه در محیط صنعتی و داخل خط تولید می خوان استفاده كنن
(محیطهای الوده و دارای نویز الكتریكی)
4-كسانی كه پولشون زیادی كرده تو جیبشون :31:
منم میخوام یه نوت بوک بگیرم.از هر کی پرسیدم گفت اگه باهاش 1 ساعت کارهای نیمه سنگین مثل کار با فتوشاپ بکنی 1 ساعت نشده باتریش تموم میشه!!! منو هم حسابی تو شک انداختن!موندم چی کار کنم!
منظور ایشون كل نوت بوكها بود یا 5738؟؟؟:5:نقل قول:
آره خب همينه ديگه ، شما داري كار سنگين از دستگاهي ميكشي كه باتري 6 سلولي داره و اين باتري در حالت نرمال و مثلا براي پخش آهنگ نهايتا بين 2.5-3 ساعت ميتونه جوابگو باشهنقل قول:
تازه باتري ها هم چرخه كار مفيد دارند كه بين 300-500 چرخه شارژ و دشارژ هست و بعد از اين زمان به مرور از زمان مفيد و عمرش كم ميشه