سلام.دوستان مثل اینکه شماره 2 قبل از شماره 1 هست.درسته؟میشه کمی در مورد داستان 1 توضیح بدید
Printable View
سلام.دوستان مثل اینکه شماره 2 قبل از شماره 1 هست.درسته؟میشه کمی در مورد داستان 1 توضیح بدید
اه! من 1 اش رو بازی نکردم.. این bound in blood رو بازی کردم.. یعنی این bound in blood میاد اون رو توضیح میده ؟؟ :31::18:نقل قول:
واقعا اینجوریه؟؟؟؟؟نقل قول:
من هم نفهمیدم ماجرا چیه؟؟؟
1 کدومه 2 کدومه
یکی بیاد 1 توضیح بده لطفا.
دوستان من به یه مشکل تو بازی برخوردم وقتی میرم توی کالاسکه و کالاسکه شروع به حرکت میکنه از پشت کالاسکه شلیک میکنند و من نمیدونم چه جوری باید اونارو بکشم.کلا باید چی کار کنم؟؟؟
خسته نباشید دوستان بازی رو تموم کردید تازه می گین این یک بود یا دو؟؟:31:
بفرمایید مجید جان:نقل قول:
واقعا اینجوریه؟؟؟؟؟
من هم نفهمیدم ماجرا چیه؟؟؟
1 کدومه 2 کدومه
یکی بیاد 1 توضیح بده لطفا.
بازی یک داستان عمیقی داشت ولی برخی قسمتاش گنگ بود.این بازی(BIB) یک prolouge هست که در واقع وقایع قبل از بازی اول رو می گه.(تو بازی bib ری نسبتا جوون هست تو یکش پیر. )
بله احمد عزیز.:46:نقل قول:
اه! من 1 اش رو بازی نکردم.. این bound in blood رو بازی کردم.. یعنی این bound in blood میاد اون رو توضیح میده ؟؟ :31::18:
باید صبر کنی تا اسبا از درون پنجره ی کالسکه نمایان بشه بعد بزنشون.نقل قول:
دوستان من به یه مشکل تو بازی برخوردم وقتی میرم توی کالاسکه و کالاسکه شروع به حرکت میکنه از پشت کالاسکه شلیک میکنند و من نمیدونم چه جوری باید اونارو بکشم.کلا باید چی کار کنم؟؟؟
سوالی بود در خدمتیم.:11:
Ray در bib
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ray در نسخه ی اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله.بهتره تو تاپیک خودش مطرح کنی.:46:نقل قول:
محتوای مخفی: call of juarez
مشکل صدا رو پیا کردم باید اول برید تو کنترل پنل بعد برید تو سیستم از گزینه های بالایی hardware رو انتخاب بکنید بعد باید برید سراغ device manager بهد باید روی عکس بلندگو برید و روی به علاوه ی سمت راستش کلیک کنید و در اخر روی گزینه ی Unimodem Full-Duplex Audio Device راست کلیک کنید وگزینه ی Disable رو بزنید بعدش برید بازی کنید و کیف کنید:5::21::8::10:نقل قول:
آهان. آخه من قسمت قبلی بازی رو بازی نکرده بودم.نقل قول:
بفرمایید مجید جان:
بازی یک داستان عمیقی داشت ولی برخی قسمتاش گنگ بود.این بازی(BIB) یک prolouge هست که در واقع وقایع قبل از بازی اول رو می گه.(تو بازی bib ری نسبتا جوون هست تو یکش پیر. )
هی شما چیز میز میگفتین من بیشتر قاط میزدم :دي
پس برم قسمت قبلش رو گیر بیارم.
ممنون.
چه عجیب.. اینطور داستان تا حالا تو بازی هایی که انجام دادم ندید بودم :دینقل قول:
بفرمایید مجید جان:
نقل قول:
در هر حال ممنون.. پس این باید احتمالا اخرین نسخه بازی باشه... البته شاید.
سلام
آقا من بازی رو نصب کردم ولی وقتی اجراش میکنم میزنه d3dx9_36.dll رو پیدا نمیکنه..این فایل رو از اینترنت پیدا کردم ولی نمیدونم کجا باید کپیش کنم...کسی میتونه کمک کنه؟