اره خیلی تابلو منظورشون افشین قطبی بود:31:نقل قول:
Printable View
اره خیلی تابلو منظورشون افشین قطبی بود:31:نقل قول:
نقل قول:
اره خیلی تابلو منظورشون افشین قطبی بود
وقتی میگه در خارج ایران و در چندین سال اخیر افتخارات و اینا مشخصه افشین قطبی رو داره میگه :d:d
باشگاه فرهنگی ورزشی سیفون و کاسه توالت
نمیدونم به نظر من این طور اومد فکر کنم به اندازه 10 دقیقه رو زدن من نفهمیدم بعد اتیش گرفتن موتور چی شد یهو اون بازرسه با مدیری با هم دوست شدن نشستن پشت فرمون؟دوم این بازغی چیکارس همه جا از تو حراست گرفته تا مامور اعترافات مامور پرونده همه جا هست ؟بعدم دیگه تا اخر مدیری مربی میشه یعنی نصف سریال برای مربیگیریه یا شخصیت دیگریم هست؟
نهنقل قول:
؟بعدم دیگه تا اخر مدیری مربی میشه یعنی نصف سریال برای مربیگیریه یا شخصیت دیگریم هست؟
این سری انگار جای 5 شخصیت میره
ولی اون دو تا دیگری هنوز لو نرفته انگار...
اره سانسور که کردن هیچی...بعضی جملات هم دو بار تکرار میشهنقل قول:
اون قسمتی که داشت با فلامک جنیدی صحبت می کرد و می گفت که مسعود شصت چیه وقتی فلامک جنیدی داره میره که برگرده سر جاش یک جمله رو دوبار تکرار می کنه
به غیر از اینجا توی قسمت های قبل هم همین قضیه بوده
قسمت قبل اولاش خیلی خنده دار بود
اونجا که از برج مراقبت باهاش تماس گرفته بودن گفتن شمارتونو دارن ؟!
منظورش هدايتي عضو هيئت مديره باشگاه پرسپوليس هست و كارخونه استيل آذين كه زير نظر هدايتي هست.مربي يه هم كه مشخصا قطبي هست.نقل قول:
کی گفته که منظورش ایشونه؟
شما از کجا اینقدر مطمئنی؟
ولی همون طور که انتظار میرفت مرد دو هزار چهره نسبت به مرد هزار چهره افت کرد. به چند دلیل:
پیمان قاسم خانی دیگه جزء نویسنده ها نیست. داداشش ولی هست.
یه سری تیکه کلام ها و اخلاق های مسعود شصت چی که توی قسمت اول خنده دار جلوه میکرد حالا دیگه تکراری شده.
داستان مجموعه دیگه اون جذابیت رو نداره. شاید بیشتر به خاطر تکراری شدن.
انتخاب بازیگرها. که اکثرشون حتی اگه جوک هم تعریف کنن خنده دار به نظر نمیان.
به طور کلی خیلی سخته که قسمت دوم یه مجموعه رو به خوبی قسمت اولش در بیارن. ولی مرد دو هزار چهره در هر صورت همون طنز صریح و کنایه دار مرد هزار چهره رو حفظ کرده. و بعضی جاهاش واقعا جای تأمل داره. تصویر جالبی از جامعه و مردم رو نشون میده. موزیک متنش هم فوق العاده س. اون جایی که از در خونشون اومد بیرون آهنگ تام و جری گذاشته بودن روش. از خنده منفجر شدم!