تا جایی که من تو ویدیوهای آیدو دیدم هنوز دست به صفحش نزده بود لامصب عمل میکرد : دی
Printable View
تا جایی که من تو ویدیوهای آیدو دیدم هنوز دست به صفحش نزده بود لامصب عمل میکرد : دی
دوستان به نظرم ایدو رو بعضی چیزاش به بهترین نحو کار شده و زمانی هم که تولید بشه امکانات و چیزای قدرتمندی برای رقابت داره.........
نقل قول:حالا من گفتم فشاری نه اینکه واقعا باید مشت زد که.نقل قول:
مثلا uiqهای سونی اریکسون اسکرینشون دولایه س که بینشون یه مایعی هست. وقتی روش فشار داده بشه و دو تا سطح به هم برسن عمل میکنه. اگه از بغل نگاه کنین متوجه فرورفتگی میشین.
ولی خازنی اینجوری نیست و فقط احتیاج به لمس دست داره مثل آیفون
آیفون فکر کنم بر اساس گرمای دست کار می کنه ...نقل قول:
ولی خازنی اینجوری نیست و فقط احتیاج به لمس دست داره مثل آیفون
نه بر اساس همون الکتریسیته ساکن دست هست.نقل قول:
آیفون فکر کنم بر اساس گرمای دست کار می کنه ...
Capacitive screens read touch by interpreting disturbances in a voltage field. A low level electrical current is applied from all four corners of the screen, creating a uniform voltage field. When you put your finger on the screen, you draw from the electrical current, and the touchscreen controller recognizes a touch
یه کلیپ جدید از ایدو ببینید:
خیلی تاچش حساس هست.بعضی از منو هاش هم درحال تکمیله.کد:http://video.mail.ru/corp/ryabinin/147/1037.html
ماشالله چقدر فعال:10:نقل قول:
حالااین کی قراره بیاد انشالله ؟ تابستون یا پاییز ؟
به میلادی میشه ماه اکتوبر یا نوامبر.
مثل همیشه دیر :41: خوب اینا چرا نمیان 2 ماه قبل از عرضه گوشی رو معرفی کنن به نظر شما این باعث نمیشه از هیجانش کاسته بشه ؟ ایا این سیاست واقعا لازمه ؟ یعنی میخواد از حالا براش بازاریابی کنه ؟ من که هنوز نفهمیدم چرا بین معرفی تا عرضهء گوشیهای تاپ 1 سال وقفه میندازه !!!!!نقل قول: