دوستای گلم این بار من واقعا گیر کردم:
اون یارو که رو ویلچر هست که روغن دونش رو می ده که نفت براش بگیرم.......................از کجا نفت گییر بیارم ؟
Printable View
دوستای گلم این بار من واقعا گیر کردم:
اون یارو که رو ویلچر هست که روغن دونش رو می ده که نفت براش بگیرم.......................از کجا نفت گییر بیارم ؟
قربون دوستای گلم........................فهمیدم.
آقا ما هم تمومیدیم..................
ولی خدایی هر کی میگه از راهنما استفاده نکردم خالی بسته.واقعا نمی شه .
آقا بازی تو این سبک سراغ دارید؟
شبیه شبیه مثل اون نیست ولی شاید بهتر از اون Limbo رو من توصیه میکنم شما بازی کنید تجربه واقعا عالی هستشنقل قول:
LIMBO یک بازی معرکه هست. من 3 بار تمومش کردم. دفعه آخری که بازی کردم پریشب بود که 1.5 (یا شاید کمتر) ساعته تمومش کردم. به نظر من هیچ بازی حتی یه بازی 4 DVD صداگذاری به این قشنگی نداره. هر کسی که دنبال بازی کم حجم میگرده باید لیمبو رو بازی کنه.
در ضمن Botanicula هم سبک Machinarium هست و همون شرکت ساخته. اینم جالبه.
یه بازی هم عین همون گه سازندش همون کسایی هستن که ماشیناریوم رو ساختن
اینم اسمش:HAMLET
بازی تو اون سبک اگه بخوای Unmechanical هستش...من از میهن دانلود پیداش کردم سرچ کنی پیدا میشه
البته این بازی خیلی خیلی ساده تر از Machinarium هستش بیشتر از لحاظ گرافیک و نوع بازی میگم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. من توی قسمتی که باید روغن افتابگردان بدم به روبات گیر کردم. هیچ گلخونه ای نمیبینم که این گیاه رو بکارم. یعنی دیگه هیچ دری باز نمیشه برم. وقتی هم میرم تو قسمتی که دوست دخترش از پنجره نگاه میکنه گیر میکنم. آیا معمای این کاغذهایی که روی دیوار ، کنار ساعت ، هست رو باید حل کنم؟ چطوری؟
جان هر کی دوس دارین بهم بگین مرحله 9 بازی دوز رو چجوری رد کنم
2 ساعتع دارم باهاش بازی میکنم هنوز نتونستم
اینقد باهاش بازی کردم تمام خونه پر میشن و اون برنده میشه
تا اونجایی که من یادم میادنقل قول:
رد کردن دوز راه روش خاصی نداره و بیشتر به مهارت خودت بستگی داره
باید سعی کنی تا ببریش.