بازیش خیلی جالبه . گرافیکه خوبی داره حتما پیشنهاد میکنم بگیرنقل قول:
Printable View
بازیش خیلی جالبه . گرافیکه خوبی داره حتما پیشنهاد میکنم بگیرنقل قول:
نقل قول:تایید میشهنقل قول:
امتیاز من هم 8.5 هست
گرافیک بازی به خصوص تو بخش lighting و effect عالی کار شده به خصوص effect های ناشی از زدن combo های طولانی و پشت هم
من خودم به شخصه انتظار زیادی از بازی نداشتم برا همین وقتی بازی کردمش دیدم خیلی عالی تر از اون چیزیه که فکرشو میکنم ! واقعا فراتر از انتظارم بود و برای همین یکی از بهترین ها بودش برام ...نقل قول:
امتیاز مناسب براش همون 8.5 هستش ...
اصولا بازی هایی که از روی فیلم ساخته میشن زیاد خوب از آب در نمیان . اما این یکی واقعا خوب کار کرده و انصافا ارزش بازی کردن رو داره .نقل قول:
سلام . بازیش از همه لحاظ عالیه چون خودم یکمیشو تو گیم نت بازی کردم !!! مطمئنم شمام خوشتون میاد !!
ولی من که دی وی دیش رو خریدم رو دستگاهم نصب کردم ارور dont send می ده !!!
بهتره از dx 10 و با درایور گرافیک اپدیت شده با برنامه ی nvidia physx و یه کارت گرافیک خفن و
یه ویندوز اپدیت شده استفاده کنین
اگه شمام نصب کردین و با این مشکل مواجه شدین حتما خبرم کنین !!
نقل قول:
دوست من هم همین مشکل را داشت.ولی به گفته خودش این مشکل همون مشکل صدای call of duty است. هر کاری که برای call کردی واسه ی همین هم انجاک بده.
با سلام من اونجایی که یکی از اون بالا موشک میزنه گیر کردم چی کار کنم؟
باید صبر کنی موشکش تا نزدیکت بیاد ، همون لحظه که خواست بهت بخوره ، X یا Z ( همون دکمه ای که دفاع میکنه ) رو بزنی که موشک برگرده طرف خودش :46:نقل قول:
تا اونجا که یادمه باید وقتی موشک بهت نزدیک میشه دکمه z رو بزنی تا موشک به سمت خودشون بره .نقل قول:
من مشکلم با نصب برنامه ی nvidia physx حل شد ! الانم دارم از بازیش لذت می برم .نقل قول:
همون کاری که واسه call of dutty کردم واسه اینم کردم جواب نداد .
به طور تصادفی برنامه ی nvidia physx رو از بازی mirrors edge که نصب کردم دیدم
این بازی x-men هم بالا می اد ! منتها dx باید ورژن 9 باشه . dx 10 ارور میداد dx 9 که وصل کردم
بازیش بالا اومد !
قابل توجه کسانی که واسه این بازی unimodem half duplex audio رو disable کردن ولی
جواب نگرفتن !!!:10: