کیفیت دوربین گوشی های موتورولا حرفی واسه گفتن ندارن :41:
Printable View
کیفیت دوربین گوشی های موتورولا حرفی واسه گفتن ندارن :41:
droid bionic انلاک میشه؟
کد:http://www.ebay.com/itm/NEW-Motorola-Droid-Bionic-4G-3G-Verizon-Android-NO-Contract-Touchscreen-/150663386030?pt=Cell_Phones&hash=item23143cd3ae
دوربینهای موبایل کلا" در مقابل دوربینهای معمولی حرفی برای گفتن ندارن . موتورولا هم گوشی هاش دوربین خوب داره و بد هم داره . مثل همه برندها .نقل قول:
کسی خبر داره این دروید بیونیک کی وارد بازار میشه و جنس بدنه اش چیه
بعد از مایلستون یک دیگه هیچ گوشی اون کیفیت لازم رو که میخوام تا حالا نداشته منتظر این بیونیک هستم که شکر خدا وزنشم خوب و سنگینه
متاسفانه دروید بیونیک فقط برای اپراتور وریزون آمریکا کار میده و اصلا" GSM نیست .نقل قول:
شما میتونی به آتریکس یا دروید 3 فکر کنی . و حتی فوتون
سلام به عزیزان
من 1 مشکلی دارم . من backflip خریدم 3 ماه قبل که با وجود اینکه گوشی نو بود ، ولی دارای مشکلات عدیده ای بود که دوستان عزیز با یکسری از مشکلات در پستهای قدیمی آشنا شدند و دیگه سر عزیزان رو درد نمیارم .
نمایندگی موتورلا دبی گوشی رو به اندورید 1.5 که بصورت پیشفرض روی گوشی نصب بود برگردوند . ولی متاسفانه چون وایرلس این ورژن کار نمیکرد من گوشی رو به 2.3.4 تغییر دادم . خدا رو شکر تقریبا همه چی مرتبه الا این موضوع که ......
یکسری از برنامه ها روی این ورژن کار نمیکنه ! و من الان میخوام بدونم که چطوری باید این برنامه ها رو روی گوشی نصب کنم !
مثلا از برنامه بازار ، گوگل مپ گرفتم ولی نصب نمیشه و خیلی برنامه های دیگه . ایا راهی وجود داره که بشه این برنامه ها رو به گوشی حالی کرد . مثل ساین که در سیمبیان بود ؟
ارادتمند همگی و ممنون بخاطر راهنمایی ها
من پس از نصب سیانوژن رو گوشی موتورولا دفی دیگه نمیتونم اس ام اس ارسال کنم؟ از کدوم
قسمت گوشی میتونم این مشکل رو حل کنم؟
من تا حالا همچین مشکلی نشنیده بودم ! شاید مشکل از سیم کارتت و تنظیمات مسیج باشه . بعید میدونم ربطی به رام داشته باشه .نقل قول:
حالا واسه اطمینان یکبار فکتوری ریست کن ببین چی میشه . اما با فکتوری ریست اطلاعاتت پاک میشن . پس قبلش یک بک آپ بگیر .
سلام
گوشی من دیفای ئه ، رامش هم 2.2.2 , بعد از نصب یکی دوتا نرم افزار الان خاموش روشن که کردم گوشی بالا میاد و آرم قرمز موتورولا رو هم نشون میده اما رامش رو نمیتونه بالا بیاره و رو آرم آندروید میمونه همینجوری ! چیکارکنم ؟
احتمالا" چیز اشتباهی نصب کردی که اینطوری شده .نقل قول:
ببین اول چک کن که باطریت شارژ داشته باشه . بعدش اگر باز هم نشد موقع روشن کردن کلید پاور و کاهش صدا رو با هم بگیر میره تو منوی ریکاوری . و از اونجا گزینه های wipe cash و wipe data رو انجام بده . ممکنه با این کار ها درست بشه . اگر نشد باید رام عوض کنی . به کلوپ دیفای هم میتونی مراجعه کنی :
درست میشه اصلا" نگران نباش و حول نکن .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=437481&page=269