سلام ، بالاخره پس از تحقیقات بسیار یک عدد dv-410 pioneer خریدم به قیمت 110 تومان و از شر این lg dv9450 که داشتم که مزخرفترین در بازار است که از روز اول که گرفتم یک دیویدی کامل و درست نتونستم باهاش ببینم و قتی هم به شرکتش میگفتم جوابشون این بود که باید دیویدی اورجینال بزاری تا مشکلت حل بشه راحت شدم در ضمن این lg رو هم نفروختم انداختم توی خیابون و 5 بار به نیت 5 تن از روش با ماشین رد شدم حالا فیلم داغون کردنشم براتون attach میکنم .
خوب حالا تستهایی که من روی dv410 کردم رو در اختیارتون قرار میدم که اگه خواستین بخرین...:
اول از همه اینکه کیفیت صدا و تصویر حرف نداره
2 - همه dvd ها رو راحت و بدون مشکل میخوته
3 - فایل divx و wmv رو میخونه ( فایلهای wmv رو در صورتی که استاندارد باشن میخونه نه این wmv هایی که این فیلم ایرانیها رو باهاش تبدیل کردن)
4- فایل srt رو میخونه البته اگه فارسی باشه درست نشون نمیده و فونتشو نمیشناسه (مشکل)
5 - فایل sub/idx رو به کل ساپورت نمیکنه چه فارسی چه انگلیسی
6 - فایلهای mpg - vob - dat رو ساپورت نمیکنه ... البته vob و dat رو تو لیستش میاره ولی error میده
7 - هارد اکسترنال رو ساپورت میکنه به شرطی که فورمت هارد fat32 باشه و پارتیشنش هم primery باشه
8 - زیرنویس فارسی رو در صورتی که با aviaddxsubs چسبانده شده باشه رو میخونه ( این مزیت رو همه دستگاهها از جمله این lg که من قبلا" داشتم رو ندارند)
9 - قابلیت آپدیت فریمور رو دارد که یکسری از اشکالهای اساسیش حل میشه( اگه خواستین آخرین فرمورش رو دارم ، براتون روی سایت بزارم)
10 - در صورت آپدیت فریمور این امکان هم اضافه میشود که رنگ و ضمینه زیرنویس را به دلخواه عوض کنید و همینطور بتوانید آن را جابجا کنید.
11 - از لحاظ خواندن از روی usb هم سرعت بالایی دارد.
12 - در هتگام دیدن عکس آهنگ هم میتوانید گوش دهید.
13 - بیخودی پول اضافه بابت خرید مدلهای dv600 , dv610 نپردازید ... تنها تفاوتش با اونها اینه که اونها پورت optical برای خروجی صدای 5 کانال دارند و دوم اینکه فایلهای dvix اورجینال که چند زیر نویس دارد را نشان میدهد(قابلیت تعویض زیرنویسهای divx) , اینکه سیدی صوتی را به mp3 تبدیل میکند. مگرنه از لحاظ کیفیت و پخش فرمت یکی هستند.
اگر باز هم سوالی داشتید مطرح کنید نا راهنمایی کنم.