فلش نداره.بدون گارانتیش هم احتمالش خیلی کمه که گیر بیاد.نقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
فلش نداره.بدون گارانتیش هم احتمالش خیلی کمه که گیر بیاد.نقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام بگیرم همچین گوشی رو
به نظر شما چه طوره؟؟؟خوب هست ؟؟؟
نمی دونم والا...بستگی به خودتون داره.باید عاشق این سطح از گوشی ها باشید تا کاملا باهاش حال کنید.مثلا تمام تاچ بودنش...مثلا خیلی ها نداشتن کیبرد رو یک نقیصه میدونن ولی من یک مزیت میدونم.شما کلی مطرح کردی.وارد جزئیات شو تا بتونم کامل توضیح بدم.نقل قول:
قبلا پی وان داشتم واقعا خدایی بود باهاش حال میکردم که مشکل باطری پیدا کرد ومجبور شدم بدم و یه n95 8gb بگیرم که اونم افتاد تو اب!!!!
یه n96 دارم و اصلا باحاش حال نمیکنم در کل میخوام بدونم میشه این گوشی رو با گوشی جدید نوکیا که اسمش 5800 هست کل بندازیم!!!؟؟؟؟؟؟
و میخوام بدونم که چه مزییت هایی نسبت به گوشی های نوکیا داره ؟؟؟؟
و یه عکس دیدم که کیبورد بهش وصل بود اونو خودش داره یا باید بخریم همین گوشی!؟؟؟؟
راستی کیف هاش هم خیلی مهمه چه طوریه (یه کیف میخوام که گوشی کاملا توش بره و وقتی خاصی باهاش کار کنی موبو از توش در نیاری(مثل کیف های نوکیا که اسمش ریلی بود فک کنم)؟؟؟؟ ؟
با گارانتی پرشین تله کام:840000 تومن
با گاراتنتی یاس هم 850000 تومن.
بدون گارانتی خیلی کمه...
شاد باشی:40:
من هم p1 داشتم.از اینکه ردش کردم واقعا پشیمونم.(باید در کنار HD نگهش میداشتم.)نقل قول:
نوشته شده توسط Aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به شانسی که داری,از نظر تکنیکی اگه بگیری احتمالا منفجر میشه!:31::11:
در مورد 5800 که باید بگم HD پاکت پیسی ولی 5800 جزء smart phone محسوب میشه و نمیشه مقایسه کرد.چون در یک رده نیستند.(الان طرفدارای سیمبیان و نوکیا میریزن سرم)
در کل گوشی فوق العاده قدرتمندیه.(از نظر سخت افزاری)
کیبورد هم به صورت بلوتوثه.(جزء لوازم جانبی هستش که میشه جداگانه تهیه کرد.)
کیف هم براش چندین مدل هست ولی نمیدونم که تو ایران پیدا میشه یا نه.منم دارم دنبال میگردم.
دقیقا تنها چیزی که شانس ندارم از گوشیه البته انقد ازش مواضبط میکنم که حتی یه خش هم نیفته حالا باید برم تو کار مخ کارگیری خانواده :27: تا پول این اچ دی رو بقاپیم 600 دارم 250 کم دارم که ردیفش میکنم از یاس بگیرم بهتره یا گارانتی های دیگه؟؟؟؟:40::11:نقل قول:
راستی از این سنسور های چرخشی هم داره مثل n96????????؟؟؟؟؟؟؟
شما hd رو خیلی دست کم گرفتیا...:46: آره...شتاب سنج داره.نقل قول:
مگه ماشینه؟؟؟ که شتاب سنج داره؟؟؟؟