درخواست کمک : رفع جوش صورت در این مورد خاص ؟
سلام دوستان
من صورتم تا قبل از این جوش نداشت . یعنی دوران جوش و اینا رو دیگه گذرونده بودم و دیگه به صورتم جوش نمیزد البته هراز گاهی هر چند هفته یدونه جوش شاید به صورتم میزد ...
چون من دانشجویی شهرستان هستم ؛ بعد از اتمام این ترم که دوباره بعد از مدت حدود هفت هفته که دوباره به شهر خودمون برگشتم به دلیل اینکه به اونجا عادت کرده بودم دو سه روز اول یه مقدار آب روغن قاطی کرده بودم و صورتم هم به مریضی حساس هستش و همینطور توی خوردن نسکافه و شکلات و کاکائو خیلی زیاده روی کردم و یک روز که از خواب بیدار شدم متوجه شدن که به صورتم تعداد ده پانزده تا جوش زده و این جوش ها بیشتر سمت چپ صورتم و روی گونه و بالای ابرو قرار داره . علتش هم می دونم به خاطر استفاده بیش از حد از کاکائو و اون مریضی خفیف هستش .
من از ژل شستشوی صورت سینره استفاده کردم ولی هنوز خوب نشده و بعضی از این جوش ها طوریه که وقتی اون ها رو لمس می کنم احساس درد می کنم و کلا احساس می کنم که پوست صورتم ملتهب شده !
خواهشا دوستان راهنمایی کنن و بگن که برای رفع هر چه سریع تر این جوش ها چکار کنم ....
درمان پیسی (سفیدی پوست) ؟؟
سلام به همه دوستان عزیز ... می خواستم بدونم کسی خبر نداره که پیسی راه درمان داره یا نه ؟؟
البته بارها شنیدم که راهی نداره ولی مدتی پیش تو اخبار نشون داد که پیسی (سفیدی پوست) رو درمان کردن (تو ایران) ... کسی خبر داره ؟؟
...............................................
ممنون می شم