من دیروز خریدمش با گارانتی سیتادل ا برا بار اول که می خواهیم شارژ کنیم 2.5 ساعت کافیه؟ گوشی باید خاموش باشه یا روشن ؟
هندزفریش صداش کم و زیاد نمیشه ؟ باید ببرم گارانتیش عوضش کنم؟ رم ریدر هم تو جعبش نبود .باید چیکار کنم ؟
Printable View
من دیروز خریدمش با گارانتی سیتادل ا برا بار اول که می خواهیم شارژ کنیم 2.5 ساعت کافیه؟ گوشی باید خاموش باشه یا روشن ؟
هندزفریش صداش کم و زیاد نمیشه ؟ باید ببرم گارانتیش عوضش کنم؟ رم ریدر هم تو جعبش نبود .باید چیکار کنم ؟
[/QUOTE]نقل قول:
فقط راستی این آهنگ رو چه جوری با حرکت دادن دست می شه عوضش کرد :8:
باید دکمه ای که بالای گوشی هست و روش نوشته w رو نگه داری بعد گوشی رو به پایین حرکت بده میره آهنگ بعدی برعکسش میره آهنگ قبلی .
باید باشهنقل قول:
رم ریدر هم تو جعبش نبود
یعنی چه؟معمولا صداش در نمیادنقل قول:
هندزفریش صداش کم و زیاد نمیشه
فکر کنم خاموش بهتره ولی خودم همیشه روشن میزنمنقل قول:
گوشی باید خاموش باشه یا روشن ؟
رم ریدرش بود اشتباه از من بود .
منظورم از هندزفریش دکمه ای هست که روش سیم خروجیش هست هرچی فشارش میدم صدا کم و زیاد نمیشه . اون دکمه اصلا کاربردش چی هست؟ مگه برای کم و زیاد کردن صدا نیست؟
نه اون دکمه که روی هندزفریش میبینید برای اینکه وقتی دارید :8:گوشی می کنید یه نفر زنگ زد اون کلید رو فشار بدید وبتونید جواب تلفن رو بدید شما اگه هندزفری که صدا رو کم وزیاد می کنه لازم دارید باید یکی تهیه کنید :20:نقل قول:
قیمت داری ؟تو علائدین پیدا میشه؟نقل قول:
شما اگه هندزفری که صدا رو کم وزیاد می کنه لازم دارید باید یکی تهیه کنید
نقل قول:
اره چرا پیدا نمیشه فقط شرمنده قیمت ندارم :41:
رو چه گوشی هایی جواب میده؟ من می خوام به p990 وصل کنمنقل قول:
اره چرا پیدا نمیشه فقط شرمنده قیمت ندارم
فکر نکنم فرق زیادی بکنه ولی خودم تست نکردم ولی احتمالا مشکلی نداره :11:نقل قول:
هندزفری که کلیدهای کنترلی داشته باشه واسه w910 مدلهایی هستن که این زیر نوشتم.نقل قول:
HPM-82
HPM-85
HPM-90
واسه p990 رو نمیدونم ولی p1 هم همینا بهش میخورن.
اینارو تو یه کاتالوگ که واسه شرکتنامداران ارتباطات همراه بود خوندم.
یه سری هندزفری دیگه و هدست و شارژر و فعال کننده GPS هم بود که اگه خواستین مدلشو میزارم.