اینام دیگه شورش رو درآوردن، کلاً هیجان بازی از بین رفت.
Printable View
اینام دیگه شورش رو درآوردن، کلاً هیجان بازی از بین رفت.
شنیده بودم یه زمانی اینا تو مدیریت اول بودن دیگه اینقدر شل کن سفت کن در اوردن سر یک بازی بزرگ از بلیزارد بعیده ، این همه بازی همیشه تاخیر میخوره بزرگش تا کوچیکش از غرب تا شرقش بعد شل کن سفت کنهاش رو هیشکی نمیبینه
اینم از مدیریت غرب باز صد رحمت به ژاپن :)
بی خیال داداش.....درسته بازی زیاد تاخیر خورده ولی تاخیر بازیهای استودیوهایی مثه بلیزارد یا ولو ارزششو داره..... .نقل قول:
این دو استودیو هر چقدر هم بازیشون تاخیر بخوره جای نگرانی نیست چون همیشه از زمان تاسیسشون بازیهاشون با تاخیز منتشر می شده:31:(مثه استارکرافت2 یا هاف لایف2 که 3 سال بعد انانس عرضه شدن)
پس مطمنیم که اون طرف با یه بازی با کیفیت و عالی طرفیم
نه مثه کمپانیهای دیگه که چندین سال تاخیر میخورن و هنگام عرضه هم اونی که باید نمی شن
+
در نتیجه هرچقدر بیشتر صبر کنیم بیشتر ارزششو داره.... این بازی کم کم میاد و واسه طرفداراش عالی خواهد بود.
.
.
..
شایعه شده که بازی تو 19اپریل ریلیس میشه ...بلیزارد هنوز واکنشی نشون نداده !
یه فروشگاه معتبر هلندی گفته ...
اینم عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lمنبع :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارگردان بازی در فروم بلیزارد در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این نوید رو داده که بازی در آینده نزدیک منتشر میشه
اشاره هم کرده که می خوان محصول نهایی کیفیتش بالا باشه و علت تاخیر های زیاد همینه که مشکلات و باگ های بازی رفع بشه و وقتی بازی منتشر میشه یه تجربه فوق العاده رو گیمرها داشته باشن
به نظر می رسه دیگه سه ماهه دوم سال بازی منتشر میشه ولی تا یه تاریخ مشخص از بلیزارد اعلام نشده نمیشه به هیچ منبعی استناد کرد و اگه بلیزارد دقیقا روز انتشار اونو بگه فکر نکنم دیگه بعد از اون تاخیری بخوره و منتشر میشه
کلا طرفدارای دیابلو صبرشون زیاده و برای بازی مجبوبشون هر چه قدر هم بشه صبر می کنن...
فک نکنم به این زودیا بدن بیرون چون تازه دو هفته پیش پچ 13 از نسخه بتا اومده . ماکه 10 سال صبر کردیم اینم روش
دیابلو 3 روز 17 آپریل ریلیز میشه یعنی 1 ماه دیگه
هوراااااااااااااااا:4::4::4::4: :4::4::4:
قیمت بازی هم 54.90 یورو هستش که ایشاللا کرک میکنند بروبچ هکر
هوراااا :4::4::4::4::4::4::4::4:
شرمنده منبع ؟؟نقل قول:
منبعش Blizzard Italy هست
دوستان سلام
من امروز چندتا دمو از گیم پلی بربریان تو نسخه بتا دان کردم الان اصلا یه جوری شدم، بی تابم انگار!...الان خواستم بپرسم این نسخه بتایی که اومده قابل بازی کردن هست یعنی کرکی چیزی براش اومده من دانلودش کنم یا نه اون نسخه عمومی نبوده؟
بعدم دوستانی که skill ها ی بازی رو می شناسن بیان تا عرضه بازی یه تعریفی از کاربرد اونا بزارن که موقعی که بازی منتشر شد ما موقع لول آپ شدن سر دو راهی ارتقاء مهارت ها قرار نگیریم که کدومشون کاربردی تره کدومشون کمتر!(سر دراگون ایجم همین بساط بود که هی مجبور میشدیم بازی رو دوباره سه باره بریم !!)