بالاخره کرک نورتون آنتی ویروس 2007 هم پیدا شد
سلام به دوستان .
میدونید که نورتون بهترینه.....به هزارو یک دلیل
نمیدونم عشق نورتونی ها و کلا عشق آنتی ویروسی ها چقدر خوشحال میشن اگر که بشنوند کرک نورتون آنتی ویروس 2007 اومده به بازار.
با استفاده از این کرک توی قسمت phone activation خونه های خالی پر میشه و به شما اجازه استفاده 1 ساله و یا 10 ساله داده میشه . (2تا کرک مختلف وجود داره )
جایی ندیدم لینک دانلودش رو . به همین خاطر دوستان باید لطف کنند و به من یک ایمیل بدن که این کرک رو میخوان تا من براشون رایت کنم .
گفتنی هست که نسخه هایی مثل norton antivirus 2007 by: yariku44 که دست گل یک پسر روسیه ای هست و زیاد هم دیدم که دوستان دانلود میکنن کرک نمیشه و حتما باید نسخه ی اصل و دست نخورده ی norton antivirus 2007 باشه (با حجم 132 مگابایت اصل). این هم خودم دارم . دوستان میتونن بگن که تا خود app هم براشون رایت کنم .
در ضمن خیلی راحت آپدیت میشه و هیچ مشکلی پیش نمیاره ( مشکلاتی که نسخه های trail; prerelease دارن ).
ایمیل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا میخوای هزار و یک دلیلش رو برات ردیف کنم؟
میدونید که با سابقه ترین آنتی و پر طرفدار طرین آنتی ویروس نورتون هست و نسخه 2006 و مخصوصا 2007 اصلا سرعت سیستم رو نمیگیره.
فقط به دلیل اینکه نسخه های 2006 و 2007 هیچ کرک و یا سریال معتبری برای برداشتن محدودیت زمانی نداشت . عده ای از طرفداران سراغ آنتی ویروس های دیگه ای رفتن . ( که حجم بعضی از این آنتی ویروس ها به 20 مگابایت هم نمیرسه )
با این وجود بهتون توصیه میکنم نورتون آنتی ویروس 2007 رو با کرکی که من بهتون میدم امتحان کنید ( اجازه ی استفاده ی 1 و 10 ساله )
تا تفاوت رو احساس کنید .
اینم بگم که من خودم همه ی آنتی ویروس های مطرح رو امتحان کردم .
بای فعلا..