با سلامنقل قول:
به احتمال زیاد 521 با سه گیگ ترافیک ماهیانه هستش. مبلغشم 18900
Printable View
با سلامنقل قول:
به احتمال زیاد 521 با سه گیگ ترافیک ماهیانه هستش. مبلغشم 18900
تایید میشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دوستان ما دردمون رو به کی بگیم با این اینترنت ذغالی که داریم
یه مقایسه ای بکنید اینترنت ما و این مردم به قول ما اجانب رو
اینترنت 1 گیگی در اختیار کاربران خانگی آمریکایی البته از طریق فیبر نوری. حالا مخابرات ما از طریق فیبر اینترنت 128 میده.
امروز پسر عموم می گفت که شاتل بعضی وقتها سرعتش خیلی کم میشه، خودش 512 گرفته، می گفت گاهی میشه مثل دایل آپ (البته منظورش روزها بود) دوستان شاتلی این تجربه رو داشتن..؟
به منطقه شما بستگی دارهنقل قول:
مثلا مرکز ما وحدت هست من از ترکانت اکانت داشتم سرعت شبانه و روزانه یکی بود از شاتل گرفتم شبانه روزانه سرعت ثابته من به غیر از زمانی کع وصل میکردن دیگه یک ثانیه افت سرعت وقطعی نداشتم
دوست خوب یک چیزی بگم ناراحت نمیشی شما فروشنده شاتل نیستی خودت :31:نقل قول:
دقیقاً من هم می خواستم همینو بگم!نقل قول:
دوستانی که از دیگر شرکت ها اکانت دارن وضعیتشون چطور هست بیان بگن مثلا من 1ماه از ترکانت گرفتم 256 با 4 گیگ ترافیگ 25 تومان شبا 700 مگ میگرفتم از شاتل الان 1 ماهه 512 با 3 گیگ ترافیگ ماهانه 18900 تومان گرفتم شبا 1200مگ دانلود دارم
من دارم یکی یکی ای اس پی های ارومیه را امتحان میکنم کسی است از پارس آنلاین سرویس داشته باشه و سرعت دانلود رو بگه
در ضمن هیچ کدوم افت سرعت و قطعی ندارن
بستگی به تعداد مشتری اون آی اس پی داره. هیچ کدوم از لحاظ سرعت با هم فرق نداره. بستگی به شانس داره که زمانی از یه آی اس پی سرویس بگیری که سرش خلوت باشه این طوری سرعتت بیشتره.
فقط فرقی که با هم دارن نحوه خدمات دهی شون هست. مثلا من از اینکه آنا اینترنت وب سایت اختصاصی داره و این که میتونی اعتبار اکانتت رو از طریق سایت چک کنی خیلی راضی هستم.
همشون این رو دارن حتی شاتل میگه به شما که چقدر رایگان دانلود کردی این برا خیلی از ای اس پی ها هستنقل قول:
الان شما چه اکانتی داری چقدر دانلود میکنی قیمت و...