نقل قول:
خوب بازی یه جورایی action و 2 بعدی و شبیه به بازی ماریو ولی فرق میکنه و میخوام که یه جوری تیراندازی مثله خود هالو باشه و تفنگش هم فضایی البته خودم تفنگشو طراحی کردم و فقط نوع تیر هاست که به نظر خودم فضایی باشه عالیه.یه مشکل دیگه دارم که دوست دارم دشمن هم تیراندازی انجام بده و فقط نگاه نکنه و در صورت برخورد بتونه منو شکست بده دوست دارم که تیراندازی انجام بده.فقط یه مشکل دیگه دارم من یه کدی دارم که ماله تیراندازیه اینکدو میگم:
If(can_shoot==true) { Instance_create(self.x,self.y,OBJECT); Can_shoot=false; Alarm[0]=25; }
فقط اینو میخوام بدونم که برای تیراندازی توسط کاراکتر خودمون باید کنار آجکت 0 بزنیم؟؟؟آخه اسم آبجکت کاراکتر object0 میخوام بدونم اینجا هم باید صفر بزاریم یا نه؟؟!!!بعد با کدوم تیراندازیه؟؟میخوام بدونم کجای کد تغییر بدم که مثلا با زدن دکه A تیراندازی کنه...ممنون از شما
من يه بازي به اين سبك ساختم و تقريبا چند تا از مشكلاي تو رو هم توش بر طرف كردم.
نقل قول:
معذرت که دوباره اومدم من چند تا دیگه سوال دارم:
1-من میخوام که اسپرایتم داره راه میره بدون تفنگ ولی یه دشمن ظاهر میشه و میخوام که مثلا بازدن دکمه 1 تفنگ ظاهر بشه و بعد بتونم شلیک کنم!!منظور من اینه که چطوری با زدن یک دکمه مثلا 1 کاراکتر من تفنگ در دست بگیره و بعد شلیک کنه
2-من میخوام که قبل از اومدن بازی آرم استدیو خودم(مثلا)باشه و یا یک فیلمی بزارم برای پخش بعد یک منو بیاد مثلا این گزینه ها توش باشه(start new game-load game-about-exit)
3-من هر اسکریپتی میزنم ارور میده میشه طرز صحیح استفاده از script رو بهم بگین ممنون.
4-من میخوام که health bar و point bar داشته باشم helath bar که مشخصه ولی میخوام هروقت کسی رو کشتم 10 امتیاز به قسمت pointbar اضافه بشه
ممنون میشم سریع جواب بدین چون خیلی لازم دارم....مرسی
سؤال اول: من خودمم اين مشكلو داشتم.راه حلم اين بود كه وقتي حركت ميكردي اسپرايت بدون تفنگه و وقتي مي ايستي يكهو تفنگو در مياره و آماده به شليك ميشه.