سلام
دوستان،ورژن 5 اين نرم افزار عالي نيومده هنوز؟
سلام
دوستان،ورژن 5 اين نرم افزار عالي نيومده هنوز؟
سلام مجددنقل قول:
اين جديدترين ورژن نسخه 4 هست.4.0.12.327
ظاهرا هنوز نسخه 5 رو ننوشتند:31:
کد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " target="_blank" rel="nofollow">http://<a href="http://www.vso-softw...xtodvd.php</a>
آقا این چرا زیرنویس فارسی رو نمایش نمیده بعد از تبدیل؟
روی منو با چه دکمه ای میشه حرکت کرد؟ با جهت های بالا پایین و اینا نمیشه
دوست عزیز اگر از power dvd استفاده میکنی با کلیک راست بر روی گزینه سابتایتل روانتخاب کنید و پرشین رو انتخاب کنید ولی اگر با km player کار میکنید با کلیک راست بر روی صفحه و سابتایتل گزینه show رو تیک بزن و بعد فارسی رو اتخاب کن.نقل قول:
با DVD player:dنقل قول:
با کامپیوتر که بخش میکنه ولی با دی وی دی پلیر نه!خیلی عجیبه:13:
دوست عزیز اگر با تبدیل همینبرنامه این عیب پیدا میشه .شما یک نسخه دیگه از برنامه رو اجرا کن این ورژن 4 خیلی عیب ها داره شما نسخه های 3رو تست بزن.نقل قول:
سلام
من 19پارت ویدیویی رو میخوام با این برنامه رایت بزنم تا تو دی وی پلیر خونگی دیده شه.با دوربین فیلم برداری، فیلم گرفتم .منتها چون تو ساعات مختلف بوده به صورت 19 بخش جداست
حالا میخوام رایت بزنم به صورت دی وی دی نه دیتا
مشکل اینجاست که این برنامه میاد چندین منو میسازه
میخوام طوری باشه این 19 پارت به هم بچسبند و به صورت یک فایل پخش شوند
چه کار میشه کرد
الان ConvertXToDVD v4.0.12.327 Final نصبه، ConvertXToDVD.3.8.0.193f.Final رو هم دارم
چه شکلی میشه جوین کرد با این برنامه.با هر کدوم از این دو ورژن
با Allok Video Joiner v4.4.1117 که جوین میزنم کیفیت میاد پایین
حالا ممنون میشم کسی کمک کنه
دوست عزیزخود برنامه این قابلیت رو داره که فیلم ها رو به هم بچسبونه شمااگر پارت اول فیلم رو انتخاب کنید از منو فایل بر روی فیلم کلیک کنید و بر روی گزینه merge more file to this titleset انتخاب کنید در صفحه ای که باز میشه از منو add یک به یک پارت ها رو انتخاب کنید.نقل قول:
دوستان من هر چی فیلم زیرنویس دار تبدیل میکنم زیرنویسش نمیاد ؟! علت چیه ؟
این ورژن ConvertXToDVD v4.0.12.327 هم دارم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم یه راهنمایی کامل کنید ...
دوست عزیز اگر کدک های صوتی و تصویری رو نصب کردید شاید مشکل ازورژن برنامه باشه .می تونید با یک ورژن مثل این کار کنیدنقل قول:
VSO ConvertXtoDVD 3.6.2.153 Final