سلام...
بچه ها! من دو تا از اقواممون کارشناسی ارشد قبول شدن... یکی زبان خارجی و یکی هم فلسفه... میخواستن بدونن زمان ثبت نام نگذشته؟! چطور میتونن زمان ثبت نام را بدست متوجه بشن؟!
Printable View
سلام...
بچه ها! من دو تا از اقواممون کارشناسی ارشد قبول شدن... یکی زبان خارجی و یکی هم فلسفه... میخواستن بدونن زمان ثبت نام نگذشته؟! چطور میتونن زمان ثبت نام را بدست متوجه بشن؟!
دوستان من دنبال دفترچه شماره 1 کارشناسی ارشد 88 میگردم کسی می دونه از کجا میشه گیراورد ؟؟؟
اگرزمان ثبت نام ارشد دانشگاه آزاد را میخواهید به این سایت مراجعه کنیدکد:www.azmoon.net
نقل قول:يعني پارسه ثبت نام كنم كتابهاي کتاب های پردازش + پوران پژوهش + راهیان ارشد + انتشارات دانشگاه تهران اينا رو چجوري بدست بيارمنقل قول:
من بیشترشو از کتابخونه دانشگاه میگیرم و می خونم. می تونید بخرید . البته یکم گرونه
من لیسانس کشاورزی دارم میخوام واسه ارشد حسابداری یا مدیریت اجرایی شرکت کنم بنظرتون کدوم بهتره و منی که پیش زمینشو ندارم میتونم توش قبول شم ؟ چون آدمای زیادی رو دیدم که ارشد مدیریت خوندن ولی کارشناسی کشاورزی داشتن
یه سوال دیگه اینکه بنظرتون منابع و جزوات رو از کجا تهیه کنم ؟ جزوات سنجش تکمیلی خوبه ؟
سلام دوستان عزیز من لیسانس صنایع غذایی دارم می خوام برای ارشد یه موسسه اموزی برای آزمون آزمایشی انتخاب کنم ولی چون به تعداد حروف الفبا آزمون هست مردد موندم که کدوم رو انتخاب کنم. پارسه ماهان یا سنجش تکمیلی؟
آزمون های کدوم از سطح بهتری برخوردار هستن (مخصوصا برای رشته صنایع غذایی؟؟) پارسه یا ماهان ؟
در کل کسی هست که از تجربش برام بگه ممنون می شم
بچه ها کسی می دونه برای کارشناسی ارشد رشته اقتصاد وحسابداری جزوات پارسه بهتره یا سنجش تکمیلیی یا ... ؟لطفا کمکم کنین
به نظر شما اگه من بخام برای در کنکور مکانیک:19: کارشناسی ارشد شرکت کنم کلاسهای آمادگی موسسه پارسه بهتره یا جهاد های دانشگاهی ؟
سلام من کلاسهای پارسه رو ترجیح میدم . پسر عمه من برای کارشناسی ارشد رشته برق شرکت کرد موفق شد.