سلام
من از مهران مدیری متنفرم...
اما کجای حرفهام این تنفر را معیار قرار دادم؟
اولین حرف و اصل حرف بنده هم این است:پستهاتون را خوندم متوجه شدم گفته اید سریال دستکاری شده...
گفتم چیزه جدیدی نیست.سانسور و ممیزی سریال ها و فیلمهای سینمایی رایج ترین کار این مملکت است.
اگر به استاید سینما هم توهین کردم و اسم ایشون را در کنارشون قرار دادم،واسه این بود که
مثال هایی از سانسور و ممیزی را نشون بدهم..
ضمن اینکه شما واقعا منکر نام آور بودن استادی که گفتم هستید؟یا واقعا شهرت مهران مدیری را به خاطر اینکه مخاطب تلویزیونی داره بیشتر از کیارستمی و جلیلی و ..می دونید؟
من کی گفتم مهران مدیری باید ممنوع التصویر بشه؟
گفتم شما دوستان گفتید تکه زیاد پرانده،بنده هم گفتم با توجه به روند فعالیتهای صدا و سیما عجیبه که نشده.
شما هر جور که خواستی حرفهای منو نقل قول گرفتی،هربرداشتی که خواستی کردی
بدون اینکه ارتباط حرفهای منو بهم بدونی
اگر توهین کردم به استاید سینا نه به خاطر مقایسه مهران مدیری با اونها بوده...من خودم را در حدی نمی بینیم همچین جسارتی به ساحت استاد بیضایی بکنم.
کجای حرفهای بنده انتقاد به نوع و نحوه کارهای مدیری بوده؟
اصلا مگه من گفتم به چه علت متنفرم؟
برای بنده که از سال 75 و 76 مرتبا در جریان اتفاقهای سیاسی این مملکت بودم،هر برهه ای در حدد سن و سال دانش خودم،این سوال واسم پیش اومده..که چطوره کسی به ایشون کاری ندارند؟به همون دلایلی مه گفتم....تکه پرانی و اشارت سیاسی داره؟
وقتی می گم نظر مخاطب مهم نیست منظور کارهای مهران مدیری نبود..بهتره خیلی خوب خیلی خوب حرفهای منو بخونی و البته سعی کنی ارتباط بین حرفهامو متوجه بشی...
وقتی این حرف را می زنم
منظورم اینه که دست اندر کاران تلوزیون به مخاطب اهمیت نمی دهند نمونه بارزش هم همین دستکاریی است که توی این سریال محبوب شماها انجام داده اند..اول حرف من را متوجه بشو بعد به نقد بکش
ضمن اینکه همون مطالعه و دنبال کردن جریانات سیاسی بهم این نشون داده
که انجام هرکاری توی این مملکت از طرف دست اندرکارن اصلا جرئت نمی خواهد..چون این کار انجام می شه...اگر کسی کمی فقط کمی اوضاع مملکت را تحت نظر بگیره متوجه می شه هرچیزی تو این مملکت انجام می شه
مکه کسی تصور می کرد
تصویر زن نیمه برهنه ای در حال رقص از تلویزیون رسمی و ملی ایران پخش بشه؟اما شد...
کسی تصور می کرد..یکی از شخصیتهای دولتی مورد سو قصد قرار بگیره و .........