کپسولو بگیر دستت بعد tab رو بزن تا دوربین بشه اول شخص بعد با موس خاموشش کن .نقل قول:
Printable View
کپسولو بگیر دستت بعد tab رو بزن تا دوربین بشه اول شخص بعد با موس خاموشش کن .نقل قول:
من توی اون مرحله ی بازی توی پارکینگم که سوار ماشین می شن ولی بازی مسخره مشکل داره نصف گرافیکش پریده من وسط زمین و هوا معلقم همین که آسفالت می ریزه دیگه نمی دونم چیکار کنم یکی بگه اینجاشو چطوری رد کنم خودم که هیچی نمی بینم
خوب وقتی سوار ماشین شدین باید از پارکینگ خارج بشید و به خیابان اصلی برید
خب اگه می دیدم که مشکلی نداشتم که
من اصلا نمی دونم از کدوم وری باید برم هرطرفم می رم انگار دیواره هیچی نمی بینم
اگه دیدی خیلی مشکل داری از تو قسمت episode برو مرحله بعدنقل قول:
اون اپیزودش خیلی باحاله!نقل قول:
اگه دیدی خیلی مشکل داری از تو قسمت episode برو مرحله بعد
آخرش باید با تاکسی از بین خیابانات در حال داغان شدن منهتن خودت رو به سنترال پارک برسونی.... اگه ردش کنه که خیلی حیف می شه!
یه جاهاییش هست که زمین پارکینگ خراب شده باید از روش بپری! شاید نمی بینیش بعد می افتی پایین!نقل قول:
من توی اون مرحله ی بازی توی پارکینگم که سوار ماشین می شن ولی بازی مسخره مشکل داره نصف گرافیکش پریده من وسط زمین و هوا معلقم همین که آسفالت می ریزه دیگه نمی دونم چیکار کنم یکی بگه اینجاشو چطوری رد کنم خودم که هیچی نمی بینم
می تونی به دیالوگ ها گوش فرا دهی! یه همچین چیزی:می خوای چیکار کنی؟ میخوام از روش بپرم! در این زمان برو عقب بعد سرعت بگیر مستقیم برو! وقتی دختره با شوق فراوان گفت yes!!!! بدون که موفق شدی!!!!
.
.
.
.
آقایان من اینجا گیر نمودم!
یکی هلپ برسونه!
نشد F1 کنید!!!
من این سکو هه رو که سمت چپ می بینید آتیش زدم خیلی باحال سوخت بعدش یه چیزکی از بالاش افتاد پایین(دور تادورش هم پر مشعله)
یعنی برا بدست آوردن اون بایس سکو ر وآتیش می زدم
اما نمی دونم به چه در دمی خوره
اونجا یه غارکی هم هست که تهش این دیوار قرار داره (تصویر سمت راست!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می گم خیلی باحاله ها تو این تشکیلات نور(چراغ قوه) تبدیل به تاریکی می شه! همون بلایی که سر لوسیفر اومد!
شما باید یکی از همین مشعل ها رو برداری و بری توی همین تونل یک قسمت از این تونل دیوارش فکر کنم ترک خورده که با اون مشعل ها باید بهش ضربه بزنی تا دیوار خراب بشه و اون شخصی که پشت دیوار هست رو در بیاری و با خودت همراه کنی
دوستان من یک مشکلی دارم در بازی بعد از اونجایی که پیرمرده خودشو می کشه یعنی اپیزود 3 بازی موقع لودینگ گیر می کنه و هیچ اتفاقی نمی افته یعنی episode3 رو من نمی تونم بازی کنم کسی راه حلش رو می دونه؟
دمت مرسی!نقل قول:
شما باید یکی از همین مشعل ها رو برداری و بری توی همین تونل یک قسمت از این تونل دیوارش فکر کنم ترک خورده که با اون مشعل ها باید بهش ضربه بزنی تا دیوار خراب بشه و اون شخصی که پشت دیوار هست رو در بیاری و با خودت همراه کنی
تمومش کردم:31:
وای پسر آخرش خیلی باحال بود!
دو تا پایان داشت که معلوم نبود کدوم پایان خوبه کدوم بد!
گرچه من رو اون پایان که دختره رو می کشی اصرار بیشتری دارم و خودمم بار اول همون رو انتخاب کردم!
تو قسمت بعد حتما عواقب انتخابات آخر داستان این شماره معلوم خواهد شد!
و بدین ترتیب باری دیگر ادوارد بدون سر و همسر باقی ماند!
تازه فهمیدم که اون زخم رو صورت ادوارد مال چیه!
اگه طالب باشید نسخه اول بازی رو براتون آپلود می کنم صفا کنید! رو داس اجرا می شه!!
مربوط می شه به تحقیقات ادوارد در یه امارت اشرافی جن زده و قدیمی و آخر اون داستان فک کنم path of light رو پیدا مبکنه!
این بازی کلا رو هر سیستمی یه ایرادی داره مثلا برا من سیو نمی شد که مجبور شدم سیو کامل رو از نت گیر بیارمنقل قول:
دوستان من یک مشکلی دارم در بازی بعد از اونجایی که پیرمرده خودشو می کشه یعنی اپیزود 3 بازی موقع لودینگ گیر می کنه و هیچ اتفاقی نمی افته یعنی episode3 رو من نمی تونم بازی کنم کسی راه حلش رو می دونه؟
اما ابدا" ارزش بازی رو پایین نمیاره!
نور دینامیک
موسیقی دینامیک
آتش دینامیک!
خیلی باصفاست!!!!
نکته دیگه اینکه تخیلات الکی به سبک ژاپنی توش نیست و همه چیش با منطق من جور در میاد!
به امید آن روز که یه بازی ایرانی خوب ساخته بشه و از اون تعریف و به به وچه چه کنیم و تاپیکشم همینجا بزنیم به تاپیک رزیدنت4 بگه زکی!
بگذریم!
بهت توصیه می کنم از همون روش اپیزود ها استفاده کنی و اپیزود 3 رو انتخب کنی
اگه بازم تو لودینگ گیر کرد اون اپیزود رو بیخیال شو و برو رو اپیزود4 چون چیز زیادی از دست نمی دی
اگه تونستی بری تو سکانس دوم اپیزود سوم هم خوبه! فوقش فقط یه سکانس از دست می دی که من برات تعریف می کنم چی می شه!
من این زخم رو نفهمیدم جریاشن چیه؟؟!!
اگه میشه یه توضیحی بده...در مورد این پایان هم توضیح بده چون برای من توی پخش سکانس ها صداشون هی قطع و وصل میشد و هیچوقت نفهمیدم جریان چیه!
اگه اون قسمت اخر رو هم زحمتش رو بکشی ممنون میشم