چرا آنتی ویروس نصب میکنی در صورتی که واسه سیمبین 9.2
اصلا ویروسی رو نمیشه ساین کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
چرا آنتی ویروس نصب میکنی در صورتی که واسه سیمبین 9.2
اصلا ویروسی رو نمیشه ساین کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟
والا من شنيده بودم فقت جاوا ويروس نميگيره ولي من مثال زدم بقيه برنامه ها چي فقط بازي ها درسته يه دكشنري ريختم روش اونم نيستنقل قول:
نه دوست من
به خاطر ساین کردن برنامه ها قبل از نصب گوشی های سری 9.1 از ورژن 60اس
نوکیا مثل ان 73 هیچ کدوم ویروسی ندارن
و همچنین سری 9.2 که شامل ان 82 میشه
مگه شما تا حالا ویروسی دیدن واسه این ورژن سیمبین ؟؟؟
نه حالا اون رو بي خيال شين مشكل من رو حل كنيد لطفا راستي بهترين تنظيم براي دوربين رو ميشه برام بزارين اگه ميشه برين تو آلبوم 5 مگا پيكسلي ها نگاه كنيد چه گندي زدم با اين عكس گرفتنم ولي تو خود گوشي خوب بودانقل قول:
من یه سرچی توی اینترنت در مورد باطری این گوشی کردم اکثرا راضی بودم و مشکلی نداشتن
در مورد قیمت هم از اونجایی که اوایل اسفند به 420 رسیده بود احنمال اینکه دوباره تا اواخر اردیبهشت دوباره به همون قیمت برسه زیاده
در مورد رنگ مشکی هم حالا حالا ها منتظر نباشید چون تازه هروقت تو آمریکا و اروپا بیاد 4 تا 5 ماه بعدش پاش به ایران میرسه
یکی از دوستان من میگفت بخاطر ورود 2 میلیون سیمکارت قیمتا خفن داره میکشه بالا! راست و غلطش رو نمی دونم... در مورد سیاخش هم اگه تا 1 ماه دیگه وارد بازار آمریکا بشه تا دو سه ماه دیگه یعنی اوایل تابستان امیدوارم وارد ایران هم بشه... دیگه مثل قبلا نیست که هروقت گوشی از رده خارج شد بعد وارد کنن!!!نقل قول:
حالا کو تا وارد بازار آمریکا بشه فعلا که اونجا هم خبری ازش نیست
کاش تغیراتی تو ال سی دی میشد...در مدل مشکی...
مگه ال سی دیش چشه !!؟نقل قول:
سلام شما وقتي اين گوشي رو خريدين چند بازي روش بود ؟ من حالا رفتم بررسي تخصصي gsm رو خوندم اسم يك بازي ديگه نوشته بود كه مال من نداره راستي wi fi ايكونش كجاست هرچي مگردم پيدا نمي كنم ديروز رفتم طرف فرودگاه هرچي گشتم پيدانكردم كه وصل بشم