دوست عزيز الان که دارم اينو واست مينويسم از يه مسافرت دو روزه کاري برگشتم.مسير ما از يزد شروع شد ،
سپس به اصفهان و از اونجا به شهرکرد و ياسوج و سپس شيراز رفتيم و از آنجا به يزد برگشتيم. دو نفر بوديم با وسايلمون هم که کم هم نبود. مسير اصفهان تا شهرکرد و تا ياسوج که سربالايي هاي خفني داره که خوب ميشه
ماشينا رو تو اين مسير آزمايش کرد. ماشينمون هم که ريو بود که حدود 4000 تا کار کرده بود. تو اين دو روز چيزي که فهميدم اين بود که ماشين از قدرت خوبي براي عبور از شيبهاي تند برخوردار بود ولي من در مجموع از اين ماشين ناراضي هستم به دلايلي که خواهم گفت.صداي موتور داخل خودرو خيلي زياد است که اين موضوع در دور موتور 3000 و کمتر از اون خيلي مشکلي نيست اما با توجه به اينکه حداکثر گشتاور موتور ريو در دور بالاي 4000 به دست مياد در جاده هايي که حتي شيب کمي هم داشته باشه لازم است که دور موتور رو نزديک به 4000 و حتي بيشتر از اون نگه داريم که اين مساله وقتي مسير طولاني باشه با توجه به صداي زياد موتور بسيار آزار دهنده خواهد بود. اگر با دنده 5 وبا دور موتور 3000 در حال حرکت باشيم اگر در شيب بسيار ملايم هم قرار بگيريم ، ماشين اصلا به پدال گاز هيچ عکس العملي نشون نميده. يک قسمت از مسير يزد به اصفهان داراي يه شيب بسيار ملايم به طرف بالا بود که اصلا محسوس نيست ولي ماشين اصلا هيچ عکس العملي به پدال گاز نداشت و هر چي بيشتر گاز ميدادم سرعت ماشين بيشتر که هيچ کمتر هم ميشد که اين مساله واقعا براي من تعجب آور بود. لاستيکهاي خودرو هم که ايراني و با کيفيت پايين است که صداي اونها بسيار آزار دهنده است. در سرعتهاي بالا احساس آرامشي که در پژو است را نداره و احساس ترس در راننده به وجود مياد ضمن اينکه فرمان بسيار نرم اون در سرعتهاي بالا خيلي آزار دهنده است که باعث ميشه هميشه چهار چشمي حواست به جاده باشه. سيستم تعليق اون با لاستيکهاي بي کيفيتش هم واقعا آدم رو خسته ميکنه. فضاي داخل خودرو هم بسيار کوچيکه و به خصوص صندليهاي اون هم اصلا راحت نيست و بعد از چند ساعت رانندگي بسيار خسته کننده خواهد بود. در مجموع از رانندگي با اين ماشين اصلا لذت نخواهيد برد. اگر گشتاور خودرو در دور 3000 به حداکثر خودش ميرسيد اون وقت بقيه مشکلاتش رو ميشد تحمل کرد اما صداي موتور اون در دورهاي بالاي 3500 رو اصلا نميشه تحمل کرد. فعلا چيز ديگه اي در ذهنم نيست که بنويسم اگه سوالي داشتي در خدمتم. اين رو هم بگم که من تجربه رانندگي با ماشينهاي ديگه مثل سمند ، 206 و 405 و تندر رو ندارم و نميدونم اين ماشينها چه جوري است شايد اگه ريو با اونا مقايسه بشه عليرغم مشکلاتش در مجموع از اونا بهتر باشه. البته از نظر کيفي که قطعا از اين ماشينا بهتر خواهد بود اما من فکر ميکنم لذت رانندگي با اين ماشينها بسيار بهتر ار ريو باشه. در مجموع عليرغم کيفيت پايين تر سمند و 405 اگه زمان به عقب برگرده احتمالا ديگه ريو نميخرم. البته اينم بگم که ماشين شتاب خوبي داره ولي چون صداي موتورش تو اتاق خيلي زياده معمولا رانندگي پر شتاب رو آدم بهتره فراموش کنه چون اصلا لذت بخش نخواهد بود.