سیاوش جان فکر کنم یا من نتونستم خوب توضیح بدم یا شما متوجه منظور من نشدید. ولی فرض کنیم که من خوب
منظور خودم را نگفته باشم.
ببینید من قبول دارم که سیستم دفاعی +Defense مانند سیستم دفاعی کسپرسکی و Host Protection فایروال
Outpost Pro میتونه بدون دخالت هیچ دیتابیس و انجین و موتور جستجویی جلوی بدافزار هایی مانند اسپای ور ها و
اد ور ها رو رو بگیره. ختی میتونه جلوی مخرب ترین ویروسها و سمج ترین تروجانها رو هم بگیره اما این دلیل نمیشه
که به این نوع محافظت اسم گارد روش گذاشت و یا بهش گفت RealTime Protection.
پس تا اینجا من هیچ نظر مخالفی با شما در مورد +Defense که یکی از قسمت های فایروال کمودو است با شما ندارم
اما منظور من اینه که اگر نسخه مجانی فایروال کمودو دارای گارد محافظتی و دیتابیس برای مقابله با اسپای ور ها رو
داره در اون صورت باید در هنگام پیدا کردن یک اسپای ور در حالت آنلاین و نه اسکن بتونه اسم اون بدافزار رو مانند
آنتی ویروسها با نشان دادن یک پیغام نشون بده. مثلا اسمی مانند این...
Win32/Adware.Virtumonde
زمانی که یک برنامه همچین اسمی رو در هنگام پیدا کردن و بلاک کردن یک بدافزار نشون میده همه چیز بخوبی
روشن میشه و معلوم میشه که اون برنامه هم گارد محافظتی داره و هم دیتابیسی داره که هر چند وقت یک بار
احتیاج به آپدیت شدن داره. الان اکثر برنامه های ضد جاسوس تقریبا هر روز آپدیت میشند.
الان نیز با گذاشتن اون عکس معلوم میشه که اون برنامه توسط یک آنتی اسپای ور بلاک شده یا نه. البته میدونم
براتون زحمت میشه و ازتون ممنونم. خودم این امکان رو ندارم که کمودو رو برای نیم ساعت هم که شده امتحان
کنم وگرنه بهتون زحمت نمیدادم. :20: