تویه این چند روزه این جا چه شلوغ شده معلوم نیست چند نفر به واسطه این تایپیک آیفون خریدم میگم رضا جان نکنه داری برای شرکت apple کار میکنی و فروش رو بالا میبری....؟؟؟؟!!!!
Printable View
تویه این چند روزه این جا چه شلوغ شده معلوم نیست چند نفر به واسطه این تایپیک آیفون خریدم میگم رضا جان نکنه داری برای شرکت apple کار میکنی و فروش رو بالا میبری....؟؟؟؟!!!!
همونجوری که گقتم گروه سازنده ی iBrick منحل شده و فکر نمی کنم اصلا برای آپدیت به ورژن ۱.۱.۲ هم اصلا کاری کرده باشن.... اما در هر حال الان زنگ می زنم شاید کسی از بچه ها بتونه اون دو تا فایل رو پیدا کنه. امیدوارم مشکلت حل بشه.نقل قول:
من احتمالا ۴شنبه یا ۵شنبه می یام تهران. بذار اونموقع گوشی رو با anySim آنلاک می کنیم ...
حالا امیدوارم اونایی که آی فون خریدن راضی باشن ...نقل قول:
سیستم عامل آی فون در آمریکای شمالی از ویندوز موبایل پیشی گرفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همانجوری که در تصویر بالا مشاهده می کنید ادارات و شرکت های آمریکایی عشق Blackberry هستن! البته این مسئله که آی فون تونسته در مدت بسیار کوتاهی بعد از عرضه به دومین سیستم عامل پرفروش تبدیل بشه به خودی خود خیلی قابل توجه هست. خیلی ها پیش بینی کردن تا سه ماهه ی دوم سال ۲۰۰۸ سیستم عامل آی فون از Blackberry هم پیشی بگیره.
آی فون در آمریکا بیشترین ضربه رو به سیمبین زده و ارقام فروش گوشی های با این سیستم عامل فعلا چندان جالب نیستن.
ضمنا توجه داشته باشین آی فون هنوز وارد بازار کانادا که جزو آمریکای شمالی محصوب می شه نشده ...
نقل قول:
سلام رضا جان....خوبی ؟؟؟
رضا جان دستت درد نکنه ....دیشب همه ی فایلهای دیفالت آی فونو پیدا کردم...مشکلم حل شد.....
بازم ممنون
نقل قول:
پس تو هم یه برنامه برای من ردیف کن.
او بابا که برنامه رو به مکن نرسونده هنوز.
سلام
من آیفونم از دستم افتاد زمین و الان ویبراتورش درست کار نمی کنه .. یعنی وقتی گوشی روی میز یا کلا افقی باشه ، ویبراتور کار میکنه ولی نمی لرزونه !! فقط یه صداهایی از توش میاد ولی وقتی عمودی باشه کار می کنه
جایی واسه تعمیر داره تو ایران ؟؟!!! فکر نکنم خیلی جدی باشه ایرادش ولی میترسم بازش کنم . آخه یه بار آپدیتش کردم کلی بدبختی کشیدم تا درست شد !!!
چشم . :31:نقل قول:
با فروشگاه کریستال یه تماسی بگیر: ۸۸۷۹۱۸۹۹نقل قول:
نه! خودت بازش نکن. اگه کریستال نتونست درستش کنه بذار چند روز دیگه می بریش پیش یکی از بچه ها که از سخت افزار آی فون سر در می یاره.
ضمنا اگه installer نصب هست برو به installer > Toys و نرم افزار iVibrate رو نصب کن. از طریق این نرم افزار می تونی ویبره ی گوشی رو تست کنی.
از کجا بفهمیم گوشی مون با iBrick آنلاک شده یا AnySIM ؟