LITEON - LH-20A1S / SATAنقل قول:
با گارانتی سازگار
Printable View
LITEON - LH-20A1S / SATAنقل قول:
با گارانتی سازگار
نقل قول:
بع نظر من سونی بگیر که گارانتی اصلیه (ایران رهجو) اخه من یه بار در حالت روشن کابل پاور dvd writerرو دراوردم بعد دو باره تا گذاشتمش یه صدایی از داخلش اومد دیگه نه CD OR DVD نمیخوند...بردم نمایندگیش...یه DVD WRITER نو بهم دادن:8:
ایا این مدل در بازار هست چون من فقط سونی .ال جی. اچ پی.و مارک های دیگرو دیدم نظرتون درباره بقیه چیهنقل قول:
من با چنتاشون صحبت کردن گفتن سونی نگیر ال جی گارانتی تعویض داره و بهتر از بقیست نظرت چیهنقل قول:
من نظرم رو لایتون هست. واقعا هم سرعت و هم قدرت عالی دارهنقل قول:
بله الجی گارانتی تعویض بدون سوال داره
والا برای من که سونی بود سوخت.....مسئولش گرفتش بعد 5 دقیقه اومد یه برگه داد بهم گفت بو قسمت انبار یکی دیگه بگیر اک بودش:46:نقل قول:
یه سوال این dvd writer ها که ساتا هستند چه فرقی با این معمولیها دارن؟!!!
من دي وي دي رايتر سوني دارم. هر وقت ديسكي رو داخلش ميذارم (چه Cd چه Dvd) و در دستگاه رو مي بندم، فوراً ديسك رو بيرون ميده و چند بار بايد ببندم تا بالاخره قبول كنه (ربطي هم به مارك و مدل ديسك ها نداره، براي همه چيز همينطوره). به نظر شما علت چيه؟
با کابل ساتا به مادربرد وصل میشه و سرعت تبادل اطلاعات بیشتری دارهنقل قول:
یه سوالی کسی میتونه منو تو خرید DVD Writer اکسترنال راهنمایی کنه !
من تاحالا کامپیوتر رومیزی نداشتم واسه همین تاحالا در گیر این موضوع نبودم .
نوت بوکم هم از همه ی فرمت ها پشتیبانی میکنه و مارکش هم سونی هست حتی Blue Ray هم میتونم رایت کنم وتا حالا مشکلی با سونی نداشتم !!
واقعا سونی عالیه !!!
حالا دنبال یه رایتر اکسترنال هستم البته DVD Writer
نظرم سونی هست ولی 2 تا مدل و برند دیگه هستن که با شده این پست رو بدم ::
یه مدل جدید از Lite-on هست که 3 تا دکمه برای بک اپ روش هست قابلیت درگ & دراپ داره خیلی تبلیغ هست ازش کسی تا حالا از درایو های Lite-on استفاده کرده کمک کنید لطفا !
دومیش سامسونگ هست که قابلیت لایت اسکریپ داره !!
نمی دونم والا گیج شدیم !!
از راهنمایی شما خوشحال میشم دوست عزیز
مرسی از همگی