نقل قول:
اگه میشه یکی به من کمک کنه
من میخوام یه LCD یا پلاسما بخرم. 40 تا 46 اینچ
2 تا 2.5 میلیون هم پول بابتش میدم
حالا چی بخرم خوبه؟ sony sumsong panasonic lg ?????
حالا hdfull باشه لازم میشه؟ فلا که تو ایران نیومده که میاد جا میوفته
ممنون میشم :20:
خب میبینم که مثل من دنبال TV میگردی :31:و میخوای خرج کنی و مسلما بهترین نتیجه رو هم میخوای منم الان مدتی است که دنبال این مسئله هستم و چیزهای زیادی دستگیرم شده . من خریدمو موکول کردم به 3 هفته آخر سال ( چون اینجا فعلاًً 1 متر برف باریده !! و تا آب بشه و خیابونا باز بشن و زندگی عادی شروع بشه 1 ماه طول میکشه . من ساکن رشت هستم ) . ولی اینجا خواستم فقط نظرمو بدم چون بعضی ها نظرشون جدا از مدل ، Full HD است . ولی نظر شخصی من این نیست و با شما موافقم . به این دلیل که اول از همه بیشترین استفاده ای که از این LCD TV میخواد بشه چیه ؟ ماهواره ! پس ماهواره میشه 480i و تا 1080p خیلی فاصله ست؟؟ فرض کنیم Full HD گرفتیم!! تا توش Full HD نبینیم که برتریش به 720p معلوم نمیشه؟ میشه؟؟ خب.... حالا چی داریم که 1080p باشه که توش ببینیم؟؟ حالا از اونور! چقدر چیزای مختلفی داریم که زیر 720p باشه؟ ماهواره - DVD - تلویزیون ایران و - DivX که خب اینا هم توی 720p بخاطر رزولوشن نزدیکتر، بهتر نمایش داده میشن در نتیجه من هر مدل 1080p از هر برندی رو برای خرید تو ایران رد میکنم!:5: نه به خاطر اینکه مشکلی داشته باشند بلکه بخاطر اینکه فعلا مناسب استفاده در ایران نیستن! عدم وجود کانالهای Full HDو استفاده های ما هم درسته که تقریبا همه چی رو شامل میشه! ولی بازم چیزی نیست که بگیم الزاما به 1080p نیاز داره!! 768 * 1366 واقعا انتخاب معقول تریه ... میتونی تو این سایتها هم یک سری بزنی که توضیحات کاملی در این مورد نوشته . اینجا میتونه واقعا بهت در انتخاب کمک کنه . اینجا حتی برای کشورهای دیگه هم برای بیشترین استفاده 720P رو پیشنهاد کرده !!
[
کد:
http://www.currys.co.uk/martprd/editorial/Televisions_Buyers_Guide
من بعد از جستجوی زیاد نظرم SONY KLV-40S200 یا به اختصار S200 . البته KLV-37S310 هم چیز بدی نیست چون 37 Inch و با توجه به اندازه اتاق حال من خیلی معقولتره ولی تو بازار اینجا ندیدم . البته اگه میتونستم بودجه بیشتری بزارم حتماً KLV-40V200 میگرفتم که از همه نظر از دو مورد بالا سرتره . اینم آدرس سایت مربوط به خاور میانه SONY .
کد:
http://www.sony-asia.com/productcategory/tvp%2Blcd%2Btv?site=hp_en_AP_iL
در مورد پلاسما هم من نظری ندارم . چون زیاد تعریفشو نشنیدم دنبالش نرفتم . ولی اگه تو سایت یک چرخی بزنی خودت متوجه میشی که بیشتر بازار دست LCD است .:27: