فیلم "شکرستان" به پژوهش رسید / سریال جدید "تاریخ از اینور" با لهجه اقوام ایرانی
به گفته مسعود صفوی تهیهکننده مجموعه "شکرستان"، مرحله تحقیق و پژوهش ساخت فیلم سینمایی بر اساس این انیمیشن پرطرفدار در جریان است.
مسعود صفوی در توضیح کم و کیف ساخت فیلم سینمایی "شکرستان" به خبرنگار مهر گفت: برای ساخت فیلم سینمایی "شکرستان" از مدتها پیش برنامهریزی کرده بودم اما ورود به ساخت این فیلم سینمایی با حضور کاراکترهای "شکرستان" کار سخت و با ریسک بالایی است به همین دلیل با دقت و حساسیت باید روی فیلمنامه این فیلم سینمایی کار کنم.
وی در ادامه افزود: در حال حاضر نگارش فیلمنامه فیلم سینمایی"شکرستان" در مرحله تحقیق و پژوهش است تا با فیلمنامه کامل و محکم فیلمبرداری را آغاز کنیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهیهکننده "شکرستان" با اشاره به پایان تدوین سریال "تاریخ از اون ور" گفت: تدوین این سریال به پایان رسید و قرار است سریالی 52 قسمتی با مدت زمان 20 دقیقه روی آنتن تلویزیون رود. همچنین طی 15 روز آینده دوبله و صداگذاری این سریال آغاز می شود.
صفوی با اشاره به حساسیت هایی که بر روی صداگذاری و دوبله مجموعه "تاریخ از این ور" از دیگر تولیدات طنز مرکز مطالعات و تولیدات فیلم انیمیشن حوزه هنری وجود دارد، گفت: این سریال شرح تاریخ معاصر با زبان قومیتهای مختلف است به همین دلیل شاهد لهجه و گویشهای مختلف در بیان تاریخ از زبان قومیت های ایرانی هستیم که درست از آب درآوردن این لهجهها انصافا کاری سخت و وقتگیر است و قطعا دو ماه زمان لازم داریم تا لهجه شخصیتها را به درستی اجرا کنیم.
وی در توضیح بیشتر این انیمیشن بیان کرد: این مجموعه در 52 قسمت 20 دقیقه ای با استفاده از روش cut out تولید شده است. معرفی شخصیت های تاریخی مثبت و منفی و شرح زندگی آنان با استفاده از شخصیتی ثابت به نام بهادر كه موزهدار است به همراه الاغی به نام "خرمن" كه نقش ماشین زمان و بار طنز مجموعه را نیز به عهده دارد، موضوع اصلی این انیمیشن محسوب میشود.
تهیهکننده سریال "شکرستان" در ادامه صحبت های خود متذکر شد: از سوی دیگر مقوله تاریخ مبحثی جدی است که باید در عین حفظ جدیت و سندیت آن، مایههای طنز را به درستی استفاده کنیم. نکته دیگر اینکه تعداد کاراکترها زیاد است و درآوردن لهجه همه این بازیگران کار سختی است.
صفوی با اشاره به برهه ای از تاریخ که در این انیمیشن تعریف می شود، گفت: سریال "تاریخ از این ور" از سلسله طاهریان آغاز می شود و تا پهلوی اول ادامه دارد. همچنین دیالوگ های این سریال طی گذر زمان و سلسله به سلسله دستخوش تغییر شده است و این تفاوت و گذشت زمان باید به درستی مشخص شود.
رئیس مرکز مطالعات و تولیدات فیلم انیمیشن حوزه هنری در پایان بیان کرد: این سریال انیمیشن محصول مشترک حوزه هنری و موسسه صبا وابسته به صدا و سیما است که تا پایان امسال روی آنتن خواهد رفت. البته معتقد هستم سریال "تاریخ از این ور" علاوه بر شبکه پویانمایی ظریفت نمایش در شبکه اول سیما را نیز دارد و پیشنهاد می کنم از شبکه اول نیز پخش شود.
کوبو و دو تار ، جدیدترین انیمیشن مشترک لایکا و فوکوس فیچرز
استدیو لایکا (LAIKA) و فوکوس فیچرز (Focus Features) در ادامه همکاری های خود انیمیشن سه بعدی استاپ موشن هیبریدی دیگری به نام کوبو و دو تار (Kubo and the Two Strings) را برای آگوست 2016 آماده خواهند کرد.
این دو کمپانی که سازنده انیمیشن های موفقی چون کورالاین (نامزد اسکار2009) ،
(نامزد اسکار2012) و
(برگزیده جامعه منتقدین و گلدن گلوب 2015 ) نیز هستند،
تراویس نایت (Travis Knight) مدیر عامل و رئیس استدیو لایکا کارگردانی این انیمیشن را به عهده خواهد داشت ضمن اینکه به اتفاق ارینه ساتنر (Arianne Sutner) تهیه کننده کار نیز هست.
فیلم نامه این انیمیشن را مارک هیمز و کریس باتلر بر اسا یک داستان باستانی ژاپنی نوشتهاند.
بازیگران برنده اسکاری نظیر ماتیو مک کاناهی ، رونی مارا ،چارلیز ترون ، رالف فینیس ، برندا واکارو در این انیمیشن صداپیشگی کرده اند ضمن اینکه آرت پارکینسون (از بازیگران سریال بازی تاج و تخت ) به جای شخصیت اصلی یعنی کوبو صحبت خواهد کرد.
طبق روال همیشگی فوکوس فیچرز این انیمیشن را در سینماهای آمریکا اکران خواهد کرد و یونیورسال پیکچرز پخش بین المللی این انیمیشن را به عهده خواهد داشت.
در خلاصه داستان این انیمیشن آمده است:
کوبو پسری خوش قلب و مهربان است که زندگی آرام ، ساکت و محقرانه ای را در یک دهکده کنار دریا دارد او عاشقانه و فروتنانه مراقب مادرش است. اما ناگهان روحی از گذشته بر او ظاهر میشود تا از او و خانوادهاش انتقام بگیرد ، کوبو ناگهان خود را در محاصره و تلاش برای فرار از دست خدایان و هیولاها میبیند.تنها راه نجات او پیدا کردن زرهی ست که روزی بر تن پدرش (بزرگترین سامورایی ای که تا به حال دنیا به خود دیده ) بوده او باید شجاعانه مقاومت و از ستاره ها و زمین مراقبت کند.
منبع:
ترجمه:
ساخت قسمت دوم «شگفتانگیزها» به کارگردانی «برد برد»
«برد برد»، فیلمساز آمریکایی از ساخت قسمت دوم انیمیشن «شگفتانگیزها» خبر داد.
طرفداران «شگفت انگیزان» (The Incredibles) برای بیش از یک دهه منتظر قسمت دوم این انیمیشن محبوب بودهاند و به نظر میرسد که سرانجام، این انتظارها پایان خواهد یافت. انیمیشن «شگفتانگیزها» محصول 2004 با صداپیشگی «کریگ تی.نلسون»، «هولی هانتر»، «جیسون لی» و «ساموئل ال.جکسو»، توانست در سینماهای جهان 631 میلیون و 400 هزار دلار فروش کند و دو جایزه اسکار از جمله اسکار بهترین انیمیشن بلند سینمایی را از آن خود کند.
براد برد، کارگردان و نویسنده انیمیشن اول «شگفت انگیزان» که در سال 2004 اکران شد، خبر آغاز به کار نوشتن فیلمنامهای جدید در مورد این خانواده ابرقهرمان که سعی میکنند مانند یک خانواده معمولی به نظر برسند را تأیید کرده است. وی در مصاحبه اخیر خود گفت: قسمت دوم انیمیشن «شگفتانگیزها»، پروژه بعدیام خواهد بود. او همچنین عنوان کرد که اکنون تنها چند صفحهای از فیلمنامه این انیمیشن نوشته شده است ولی به طور جدی این پروژه را دنبال خواهد کرد.
وی متذکر شد: زمانیکه داشتیم «شگفتانگیزها»ی اصلی را میساختیم، من ایدههای فراوانی داشتم که فرصت استفاده از آنها را پیدا نکردم به همین خاطر میخواهم که در ساخت قسمت جدید تعدادی از این ایدهها را جای دهم. آنموقع برای اینکار زمان کافی نداشتیم.اکنون نیز ایدههای جدیدی دارم که به نظرم برای ساخت یک فیلم جذاب کافی باشد.
«برد» در ادامه درباره اینکه آیا در فکر خلق یک سه گانه جدید در هالیوود است،گفت: نه، تنها به ساخت قسمت جدید فکر میکنم و تمام فکرم بروی این پروژه متمرکز است و فراتر از آن را نمیبینم.
در فیلم اول «شگفت انگیزان» ساموئل ال. جکسون، جان راتزنبرگر، هالی هانتر و کریگ نلسون به صداپیشگی پرداختند اما این که چه کسانی برای صداپیشگی در این فیلم قرارداد خواهند بست هنوز مشخص نیست. ساموئل ال. جکسون مارس سال گذشته اشاره مختصری به این موضوع که ممکن است شخصبت ابرقهرمانش فروزون باز هم به سینما بازگردد، داشت: "من هر بار که براد را میبینم او میگوید که فروزون جزیی از فیلم جدید است، بنابراین فکر میکنم که او بازمیگردد. فکر میکنم که این فیلم بدون فروزون هم شگفت انگیز باشد، اما اضافه کردن او به این مجموعه فوق العاده است و من خیلی مشتاقم تا ببینم جک-جک سرانجام به چه چیزی تبدیل میشود!"
منابع: فارس ـ footofan.com
تریلر فیلم اکشن/کمدی جدید کمپانی سونی پیکچرز «پیکسلها» ...
مواظب باشید، بازیهای ویدیویی قدیمی به زمین حمله کردهاند!
در فیلم جدید کمپانی سونی که در تابستان امسال و بیست و چهارم جولای در سینماها به نمایش در میآید، آدام سندلر، جاش گد و پیتر دینکلج بازی میکنند. این سه مأموریت پیدا میکنند تا از زمین در مقابل گروهی از شخصیتهای بازیهای ویدیویی دهه 80(پک-من، هزارپا و دانکی کونگ) که قصد تخریب زمین را دارند، محافظت کنند.
در خلاصه داستان فیلم آمده است: "بازیهای ویدیویی در یک کپسول زمانی در سال 1982 به فضا فرستاده میشوند. اما هنگامی که بیگانههای فضایی به اشتباه تصور میکنند که این بازیها یک اعلان جنگ هستند، نسخهای واقعی از این بازیها را ساخته و با آنها به زمین حمله میکنند. رییس جمهور آمریکا(با بازی کوین جیمز) از دوست دوران کودکی خود(با بازی آدام سندلر) درخواست میکند تا گروهی از گیمرهای قدیمی را دور خود جمع کرده(جاش گد و پیتر دینکلج) و به مبارزه با این بازیهای زنده شده بپردازند."
از دیگر بازیگران این فیلم میتوان به میشل موناگان اشاره کرد که در نقش سازنده اسلحه برای ارتش بازی میکند. کریس کلومبوس(هری پاتر-تنها در خانه-خانم داتفایر) کارگردانی این فیلم کمدی را بر عهده داشته و تیم هرلی و تیموتی داولینگ فیلمنامه آن را نوشتهاند. فیلم «پیکسلها» توسط آدام سندلر، کریس کلومبوس، مارک رادکلیف و آلن کاورت تهیه شده است.
پیکسلها بر اساس فیلمی کوتاه از پاتریک جین که در سال 2010 منتشر شد، ساخته شده است./footofan