خوب نصب کن ببین خوبه یا نه بیا به مام بگو ....:46:نقل قول:
Printable View
خوب نصب کن ببین خوبه یا نه بیا به مام بگو ....:46:نقل قول:
سلام به همه ی دوستان و اساتید گرامی:20:
یه سوال داشتم، کسی از دوسان تاحالا موفق شده با 6120 به GPRS ایرانسل وصل بشه؟؟ ( البته از طریق کامپیوتر نه خود گوشی):worried:
من که هرکاری کردم نشد :41:اگه کسی می دونه داستانش چجوریاس کمک کنه لطفا!
مرسی
آقا یه سوال
6120 که دکمه ی edit نداره
چجوری باهاش میشه متن انتخاب کرد ؟ اصلا میشه یه تیکه متن رو انتخاب کرد یا نه ؟
اخه من هنوز نخریدم چون تقویم شمسی ندارهنقل قول:
سلامنقل قول:
تو گوشی های جدید نوکیا دیگه دکمه قلم حذف شده و کار اونو به دکمه # دادن. می تونی دکمه # رو نگه داری و متنو انتخاب کنی
ولی تو بیشتر گوشی های جدید دکمه ادیت داره ...
دوستان محترم
من يه مشكل اساسي در 6120 دارم اگه بتونيد كمك كنيد خيلي ممنون ميشم...
هنگام تماس با گوشيم اگه طرف از موبايل تماس بگيره و ومن هم شماره و نام طرف رو در گوشي ذخيره كرده باشم و گوشي در وضعيت General باشه هم اسم طرف مي افته و هم اسم طرفو ميگه ولي مشكلم با خطهاي ثابت هستش كه وقتي با گوشيم تماس ميگيرن با اينكه شماره طرف رو توگوشيم با اسمش ذخيره كردم ولي گوشي اسم طرف رو رو صفحه نمياره ونميگه......هر كار كردم درست نشد.......
حالا از شما دوستان محترم ميخوام اگه راهي براي مشكلم داريد.......لطفا كمك كنيد......
كسي نيست جواب منو بده......................
دوست من شما احتمالا دو دفعه اسم اون خط ثابت رو تو گوشیتون ذخیره کردین برای همین هم هست که اسم اون خط ثابتی رو که اسم داره با اسم نشون نمیده ...
نخير دوست من ........من فقط يكبار شماره هاي ثابت رو معرفي كردم تازه يه شماره كه نيست چندين شمارست..........فكركنم مشكل از جاي ديگه باشه............البته يكي ديگه از دوستان تو صفحات قبلي همين مشكل منو داشت...............نقل قول:
ازدوستاني كه 6120 كلاسيك دارند ميخوام اين مورد رو توگوشي شون چك كنند و نتيجه اش رو در اينجا بزارن.......
با تشكر
:11: