مرسي تقي جان
اينو تو بازار ديدم
ولي نخريدم
حتما تهيه ميكنم
يا حق (:
Printable View
مرسي تقي جان
اينو تو بازار ديدم
ولي نخريدم
حتما تهيه ميكنم
يا حق (:
سلام
مثل اینکه پست منو توی صفحه ی 25 ندیدید
شرمنده ها...
خیلی ممنون بابت معرفی سی دی چون من خودم رفتم کد بریکر T20 رو گرفتم فکر کردم همونه وقتی دیدم فقط کد بریکر گفتم t20 دیگه!!اصلا شرکت خوبی نیست ولی این یکی رو حتما باید تهیه کنم
راستی آواتارو چی کار کنم؟
نقل قول:
از استارت اسمارت استفاده نکن
از Nero Burning Rom استفاده کن
ایمیج گرفتن دقیقا عین رایت کردنه ،فقط به جای رایتر Image Recorder رو انتخاب میکنی.
یه با کیفیتشو به من برسون .نقل قول:
من یه سوال دیگه هم داشتم برای کار با کد بریکر و گیم شارک
من وقتی چیت بازیا رو فعال می کنم وقتی بازی رو اجرا میکنم رمزا فعال نمیشه باید کار خاصی انجام بدم؟
بعدشم اینکه میشه فایل های آپدیت چیت ها رو از سایتش گرفت و وارد بازی کرد؟(خودم چند تا گرفتم اگه موفق به انتقال بشم امکانش هست یا حتما باید کد رو دستی وارد کرد؟)
سلام من نرو ام رو عوض کردم : باید کودوم رو بزنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 _ ببینید من یه سی دی رم دارم و یک دی وی دی رایتر امکان رایت کردن هستش ؟ اخه شما میگید دی وی دی بازی رو بزار و از روش رایت کن اخه من اگه دی وی دی بزارم توی سی دی رم چیزی بالا نمیاد اصلا دیسک رو نمیخونه اونقت چیجوری رایت کنم؟
يه كم مغزتو بكار بينداز. همين.
اول ايميج دي وي دي بازيت رو كپي كن تو هارد كامپيوتر بعد نرو رو باز كن. بعد برو تو قسمت دي وي دي نرو. dvd data رو پيدا كن . دي وي دي خام رو بزار و ...
ببين عزيزنقل قول:
من كه كامل اموزشش رو اونم تصويري گذاشتم براتون :18:
مثل همين عكسي كه گذاشتيد
همون COPY DVD رو بزن
بعد تو گزينه SOURCE اون DVD-WRITER رو انتخاب كن
بعد كه IMAGE گرفتي DVD بازي رو در بيار بجاش DVD خام رو بزار و رايت كن همين :10:
بالون جان ممنونم توصیه خوبی کردین!!
dvd data نه make data dvd
حالا گرفتم یعنی دی وی دی رو بزارم و ایمیج رو داخل هارد بریزم؟ اخه شما میگفتین ایمیجو باید همون موقع داخل دی وی دی خام بریزم
تست میکنم و اگه مشکل پیش اومد میگم...
-------------------------
2 _ میشه چند بار دی وی دی رو خالی و پر کنم؟
----------------------
3 _ ببینید من الان از بازی جی تی ای ایمیج گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان من اون فایل های بازی که توی هارد ریختم رو اد کنم توی نرو این ایمیج هم اضافه کنم و رایت کنم حله ه ه ه ه ه ؟