نقل قول:من با تحقيقاتي كه انجام دادم به Logitech Z2300 رسيدم ، واقعا اسپيكر عالي اي هستنقل قول:
سيگنال تو نويز اين اسپيكر 100 هست و گواهينامه THX هم داره ... تازه قيمتشم 180 تومنه
نقل قول:من با تحقيقاتي كه انجام دادم به Logitech Z2300 رسيدم ، واقعا اسپيكر عالي اي هستنقل قول:
سيگنال تو نويز اين اسپيكر 100 هست و گواهينامه THX هم داره ... تازه قيمتشم 180 تومنه
مودمهای ایسوس که نمایندگی درست حسابی ندارن. اگه خدمات میخوای برو سراغ us robotics با گارانتی انفورماتیک گستر یا دی لینک. من این مدلو پیشنهاد میدم us roboticd 819112 به قیمت 50 تومننقل قول:
مسعود جان من اینو پیشنهاد میدم خدایی خیلی خوبهنقل قول:
A4TECH KX-2810
کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=1097
این مدل عالیه ولی من ماوس نمیخوام ماوس جدا دارم
نمونه ی بدون ماوس این مدل نیست ؟
نمیدونم چرا نمیتونم از لاجیتک کیبرد درست حسابی پیدا کنم !!!
راستی نظرت در مورد این چیه ؟
نقل قول:
کد:http://www.rayaneh.com/product-3835.aspx
اینم خوبه ولی من نظرم همونهنقل قول:
خب موسشم بردار مگه چی میشه
مودم Adsl Asus Am 602 چجوریه ؟ الان چند شده ؟
مودم خوب و سازگاریهنقل قول:
قیمشتم تا چند وقت پیش 50 تا 60 بود
با تشکر فراوان از شما مدیران انجمن و جنابgabana و همکاران گرامی وجناب actors وبقیه دوستان که نامشان را نبرده ام.
:11::11::11::11::11:
درمورد قطعات زیر نظر شما را میخواستم.لطفا نام قطعهای که شما مد نظرتان است را نیز بگویید
فلاپی درایوحدود(6500 تومان)
مودم(13تومان)
ماوس(12تومان)
کیبرد(17تومان)
اسپیکر(18تومان)
کیسpalm+power green
با سلام خدمت دوستان ....
آقا من می خواستم یدونه از این تخته وایت برد ها که هنگامی که روش چیزی را نوشتی می تونی آن را بر روی پرینتری کهع بهش وصل میکنی پرینت کرد را تهیه کنم ..کسی از دوستان از رنج قیمتش و محل تهیش اطلاعی داره ؟؟؟
ممنون
سلام دوستان
برای یک کافی نت قصد دارم 6 سیستم یکدست ( البته فقط ظاهری . تجهیزات داخل کیس متنوع باشد ) تهیه کنم . پایتخت که با فروشنده ها مشورت می کردم می گفتن نو بخرم . می خوام مانیتور crt باشه و نیازهای عمومی وب رو جواب بده . اگر امکان داره یه سیستم با جزییات کامل معرفی کنید . خیلی ممنونم .
مودم : GIGA (HSF (VISTAنقل قول:
کیبرد : FRASSOO 8800
ماوس: A4TECH SWOP-80
اسپیکر : CREATIVE SBS 380