اگه مشكلت حل شد بهم بگو تا خيالم راحت شه
Printable View
اگه مشكلت حل شد بهم بگو تا خيالم راحت شه
حمید جون ممنونم از راهنماییت
ولی به این ترتیب این تمرین را تا اطلاع ثانوی نمی تونم انجام بدم چئون من فعلا بنا به اجبار تنها ، در یه شهر جدا از خونوادم زندگی می کنم.
حمید جون برای تمرین تله پاتی در قست حرک دادن اجسام چی؟ اون هم تمرینش همین جوریه؟
راستی می دونم که اینجا جای خبر نیست ولی فکر کنم این خبر برای این تاپیم جالب باشه
آخرین تحقیقات حاکی از آن است افرادی که تجربه قرار گرفتن در آستانه مرگ را داشتهاند معمولا دارای سیستمهای انگیختگی متفاوتی هستند که سیستم برخواستن از خواب آنها را کنترل میکند.
تجربه قرار گیری در آستانه مرگ طوری است که فرد پس از وارد شدن به این حالت در وضعیتی خطرناک در عالمی پر از نور قرار گرفته و روح از بدنی جدا میشود برای درک این مساله دانشمندان 55 نفر از افرادی که تجربه قرار گیری در آستانه مرگ را داشتند با 55 نفر که تجربه قرار گیری در این حرکت را نداشتهاند مقایسه کردند و در پی نتایج این بررسیها دریافتند گروه اول دارای سیستم برخواستن از خواب بودند که حرکات سریع چشم سبب برگشت به حالت عادی و دنیای بیرون از خواب شده بود.
یکی از مثالهایی که برای حرکات سریع چشم میتوان بیان کرد این است که یک دفعه از خواب بیدار شده و احساس کنید ضعف عضلانی دارید و قادر به حرکت نیستید.
در پی آزمایشات مشخص شد 64 درصد از افرادی که تجربه قرار گیری در آستانه مرگ را داشتند دارای سیستم Rem یا حرکت سریع چشم بودند و این تعداد با 24 درصد از افرادی که داری چنین سیستم نبودند مقایسه شدهاند و نتایج حاکی از آن است ارتباط مستقیمی بین وجود سیستم Rem و احتمال تجربه قرار گیری در آستانه مرگ وجود دارد.
پرنس جون من هم خيلي دنبال اينم كه بتونم با تمركز اجسام رو حركت بدم ولي خيلي بايد زحمت بكشي از نظر من بهترين و كوتاهترين راهها انجام مديتيشن هاي مخصوص رسيدن به اين خصوصيات و يا استفاده از خودهيپنوتيزم براي فعال كردن قدرتهاي دروني كه البته با توجه به گفته هاي سوشيانت اولي بهتره ولي من تا حالا مديتيشني در رابطه با اين موضوعات پيدا نكردم .
درمورد اون خبري كه گفتي يعني من قبلا مرگو تجربه كردم؟؟؟
من چيزي به ياد ندارم.
خطرناك ترين اتفاقي كه در طول عمرم برام افتاده تصادفي بود كه اونم در هفت سالگيم اتفاق افتاد كه مادرم چهارتا از مهره هاي گردنش آسيب ديد. و اين مال خيلي وقت پيشه البته من زياد آسيب نديدم فقط دستم آسيب ديد.
در مورد اين تجارب هم بايد بگم كه من از زمان 5-6 سالگي اينطوريم اما تو اين سالهاي اخير جدي تر شده .
وقتي هم كه ميخوام به حالت عادي برگردم دقيقا بايد به سرعت چشممو باز كنم وگرنه براي مدتي تو اون حالت ميمونم.
حمید جون ممنون اگه کمدیتیشنی در این مورد پیدا کردی ممنون میشم برای منم بذاری
راستی من نگفتم که شما تجربه نزدیک به مرگ داشتید من فقط این خبرو دیدم گذاشتم
ممنون
سلام به همه دوستان
من این همه مدت آرزو به دل موندم که کسی به جز من این جا چیزی بذاره ولی نشد تا این که سر و کله شما پیدا شد
تا حالا که پرنس جان و مریم خانوم و مخصوصا اقا حمید که کولاک کرده مطلب گذاشتند
امید وارم اگر روزی من نتونستم بیام و مطلب بذارم این تاپیک باز به وسیله دوستان خوبی مثل شما عزیزان سال های سال پابرجا باشه و حتی بعد از شما توسط افراد دیگه که روزی این جا به وسیله شما با این علوم اشنا شدن در سایت های مختلف ادامه پیدا کنه
در مورد تله پاتی
روشی برای خواندن افکار یا حد اکثر القا افکار
این روش به نظر من چندان مفید نیست و بیشتر از مفید بودن جنبه نمایشی داره
اگر تله پاتی به وسیله تلقین انجام بشه فاصله در اون نقش داره و برد زیادی نداره ولی تله پاتی که به روش های تصویر سازی ذهنی انجام میشه فاصله مهم نیست
تله پاتی به هر صورت که انجام بشه زمانی برای ارسال و دریافت اون لازم نیست به جز زمان کوتاهی که در مغز تجزیه و تحلیل میشه
تله پاتی هم از جمله کار هایی هست که توسط چاکرای 6 انجام میشه
در ابتدا تله پاتی وقتی اتفاق میفته که فرد اصلا انتظار نداره و وقتی که سعی به این کار میکنه اکثرا موفق نمیشه تا زمانی که یاد بگیره چه طور ذهنشو برای تله پاتی اماده کنه
وقتب کسی تله پاتی میکند یعنی فکر افراد را میخواند ولی نمیشود فکر را منتقل کرد مگر توسط افراد خاص
بنا بر این اگر میخواهید با ذهنتون کسی را اگاه کنید لازم هست تا ان شخص خود نیز دارای این قدرت و استعداد باشد
افرادی هستند که میتوانند فکر دیگران را کنترل کنند ولی این کار جزو جادوی سیاه قرار میگیره چون هیچ کس اجازه اونو نداره
خواندن بی اجازه فکر افراد هم مشمول قانون کارما میشود و به نظر من تله پاتی فقط به درد نمایش میخوره
اگر چاکرای 6 یا 7 شما به اندازه کافی قدرتمند بشوند خود به خود در صورت لزوم شما را از حوادث میرهانند یا اطلاع میدهند و نیازی به تله پاتی که هم کارما دارد و تجاوز به حریم شخصی بقیه هست نیست
با تله پاتی نمیشود اجسام را حرکت داد و برای این کار نیاز به علم دیگری به نام تله کینز هست
با هیپنوتیزم میشود تله پاتی ایجاد کرد ولی تله کینز نه مگر این که خود شخص این قدرت را داشته باشد ولی نمیشود انرا به هیپنوتیزم نسبت داد
پیشنهاد میکنم برای رسیدن به خواسته های خود کمی واقع بین تر باشید
کسانی که فوق لیسانس متافیزیک هم دارند نمیتوانند تله کینز بکنند که چه برسه به شما
برای امزش هوشیاری در رویا فکر میکنم توی سایت های دیگه به زبان فارسیش هم باشه ولی من فرصت خوندن این سایت هارو ندارم برای همین اگر این روش ها دیدید این جا بذارید که من هم مجبور نشم کلی تایپ کنم
برای این کار شما فقط به یک دفترچه نیاز دارید که خواب هاتون توش بنویسید و چند تکنیک ساده که چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه
فعلا شما باید دفتر چتونو اماده کنید یا اگر میخواهید کسی به اون دسترسی نداشته باشه میتونید از برنامه های یاداشت خاطرات استفاده کنید که چون در محیط کامپیوتر هست و با پسورد محافظت میشه کسی نمیتونه به اون دست رسی داشته باشه
بهتره خواب هاتونو برای انسان های منفی و کسانی که شما مسخره میکنند تعریف نکنید و برای همین اگر توی اینترنت هم نباشه بهتره
از امشب کار شما اینه که قبل از خواب با خودتون تکرار میکنید (من خواب هامو یادم میمونه.......)
و بعد از چند ثانیه مکث دباره تکرار کنید و این کارو تا زمانی که خواب میرید ادامه بدید
فکرتونو با این کار ها مشغول نکنید به صورتی خواب هم از سرتون بپره خیلی راحت فقط تکرار کنید
هر وقت که از خواب بیدار شدید خواب هایی که هنوز یادتون هست هر چه سریع تر یاداشت کنید
حداقل 4 خودکار با 4 رنگ مختلف هم بخرید تا بعد بقیه این روشو بگم
تمرین امشبتون یادتون نره نوشتن هم یادتون نره
این که فقط به یاد بیارید کافی نیست حتما بنویسید بعدا با این نوشته ها کار داریم
باز هم تکرار میکنم اگر این روش هارو در جایی دیگه دیدید این جا بذارید تا من این قدر تایپ نکنم
ممنون
سوشیانت جان ممنون
اما در مورد آگاهی دی خواب ابن جور که شما گفتی پیدا نکردم فقط اینو پیدا کردم
از من خواسته بودید در مورد آگاهی در خواب بنویسم. خوب آگاهی در خواب یه مسئله ای است که به تمرین زیاد نیاز داره و اینطوری نیست که با یک شب تمرین به نتیجه برسید.
این روشی که من اینجا نوشتم خیلی ساده است و مطمئن باشید صد در صد جواب میده پس شروع می کنیم.
شب که به رختخواب می روید زیاد خسته نباشید تا بتونید تمرین رو بخوبی انجام بدید.
1- بدنتان را کاملا ریلکس کنید از نوک انگشتان پا تا سر همه اجزای بدن مخصوصا روی کمر و شانه ها و اجزای صورت بسیار دقت کنید که بخوبی شل شود ( مثلا بگویید انگشتان پای راست من شل و شل تر می شود)
2- وقتی احساس کردید به حالت ریلکس رفتید سعی کنید تا می تونید حالت ریلکستان را عمیق و عمیق تر کنید با خود بگویید من کاملا در آرامشم . من به ریلکس عمیقی فرو می روم .
3- سپس جریان انرژی را در وجود خودتان حس کنید که از پاها به سمت سرتون می ره فقط احساسش کنید و وقتی تونستید اونو احساس کنید ( یه احساس خیلی جزئی هم کافیه) اونو از پاها و دست ها جمع کنید و به سمت قفسه سینه ببرید . بعد به آرامی جریان انرژی را به سمت پاها و دست ها برگردونید.
4- در این مرحله شما در یک ریلکسیشن بسیار عمیق هستید حالا می توانید تلقین ها را شروع کنید:
من امشب در خواب آگاه می شوم.
من حتما در خواب آگاهی ام را بدست می آورم .
یا اینکه مثلا بگوئید من بادیدن کفشهایم ( یا هر چیز دیگری که زیاد با اون سرو کار دارید ) در خواب آگاه می شوم. واز همه مهمتر اینکه اگر من چیز غیر عادی در خواب دیدم مثلا اوج گرفتن از سطح زمین یا با سرعت خیلی زیاد حرکت کردن (یا کلا هر چیزی که در دنیای مادی اتفاق نمی افتد) حتما آگاه می شوم.
تلقین ها را به همین ترتیب ادامه دهید و آنقدر تکرار کنید تا خوابتون ببره.
مطمئن باشید با این تمرین حتما آگاهیتان را در خواب بدست می آورید. البته نباید انتظار داشته باشید که همان دفعه اول به نتیجه برسید ولی اگر هم رسیدید تعجب نکنید.
این بستگی به خود فرد داره که واقعا بخواهد به نتیجه برسد و هر گونه شک و شبهه را کنار بگذارد.
معمولا اولین بارهایی که در خواب آگاه می شوید چند ثانیه ای بیشتر طول نمی کشه و سریع بیدار می شوید ولی با تمرین می تونید کنترل رویاهاتون را در دست بگیرید و به هر جایی که خواستید بروید.
ممکنه در یکی از تجربه های آگاهی در خواب برونفکنی کالبد اختری را هم تجربه کنید.
موفق باشید.
سلام به دوستان همیشه آن لاین !
بابا شما که ظرف این چند روز کاترینا راه انداختید ! بعد از چند روز اومدم و یک دفعه دیدم که 6 صفحه زیاد شده ! سرم یک دودی کرد که بیا و ببین .
همگی خسته نباشید .
بچه ها همگي ممنون سوشيانت جان يه سري چيزا رو من اصلا غلط فكر مي كردم ولي شما خيلي خوب توضيح دادين و من خيلي چيزا گرفتم ممنون
بچه ها من تصميممو گرفتم ديگه اگه ايندفعه در خواب آگاه بشم با تلقينات از زمين فاصله ميگيرم خيلي خطر داشته باشه فوقش ميميرم ديگه . ولي از اون شبي كه يه چيزي مثل جاروبرقي داشت بدنمو ميمكيد ديگه هيجان دارم كه دوباره برم بالا.
فقط تنها مشكلي كه هست تو خواب بيدار نميشم.
آهان راستي من اون شب كه اينطوري شدم اين تمريني رو كه پرنس جون نوشته رو تو يه سايت خونده بودم و در حين انجام تمرين خوابم برد وقتي خوابم برد اينطوري شدم.
احسان جان خوشحال ميشيم كه شما هم مشاركت كنيد تا ما هم چيزاي زيادي از شما ياد بگيريمنقل قول:
نوشته شده توسط EhsanHF