دوستان اگه ممکنه يه تم شيطاني و يه تم کاملاً قرمز رنگ معرفي کنيد . ممنون (قابل توجه دوست عزيز Satanism)
Printable View
دوستان اگه ممکنه يه تم شيطاني و يه تم کاملاً قرمز رنگ معرفي کنيد . ممنون (قابل توجه دوست عزيز Satanism)
سلامنقل قول:
منم همین سوال رو دارم .
Viren عزیز توی اون فایل rar یه فایل 20 مگی هست با فرمت DREAM .
چطوری باید ازش استفاده کنیم ؟ برنامه ی مخصوصی میخواد ؟
ممنون
یا حق
:40:
سلام
من درست نمیدونم کدوم لینک رو میگید.اگه فرمت DREAM هست. باز میشه البته فقط در ویستا هست.چون ماله ویستا هست..Dream در واقعا Wallpaper های متحرک هستند.مثلا آبشار متحرک به عنوان Wallpaper
این هم سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا شاهکار هستند
اگه ویستا داشته داری از دست نده.خیلی قشنگ هستند:20:
نقل قول:
شما که نوشتی واسه ایکس پس ؟؟؟؟؟؟؟:41:
بچه ها من یه عده تم از سایت کمیاب آنلاین گرفتم که یه عده تم توشه...خب مثلن روی پوشه ای بنام Vista کلیک می کنم ...اینم عکس داخل پوشه.... :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب من روی اون سمت راستی کلیک میکنم و پنجره Properties باز میشه...قسمت Apperance ...اتفاق خاصی نمی افته...خود سایتش گفته Aply کنید...درست میشه...در حالی که اصلن Aply ظاهر نمیشه....!
حالا میشه توی جایی کپی کرد یا در ویندوز مدیا سنتر تم ها کجا هستند که مثلن بتونیم اینا رو توشون کپی کنیم...!؟
تنکس فور فرندز... .
بهترين كار استفاده از TuneUp Utility 2007 هست و قسمت styler اون
منم امتحان کردم نمیشه فکر میکنم رو مدیا سنتر اجرا نمیشهنقل قول:
چه بد...! ناراحت شدم...!نقل قول:
منم امتحان کردم نمیشه فکر میکنم رو مدیا سنتر اجرا نمیشه
لینک مستقیم Persian GShell Pack
کد:http://fdc01.sharebigfile.com/getfile.php?id=174443&access_key=a7a2ad17f500dd6e1b51a8575ce26c84&t=4662bcd9&o=446ADE121FEBE5A79F958497116BF5D4456ADB1A16F0E0BE9FDC998C7E22BD9D5913A50E1CEBE6A79E&name=GShellPack1.5Beta.exe
سلام Viren جاننقل قول:
لینک صفحه ی قبل . مرد عنکبوتی 3 .
والا شما اینجوری نوشته بودی :
نقل قول:
شامل سه تم فوق العاده زیبا , لوگوی بوت شدن و Logon ویندوز ایکس پی از مرد عنکبوتی 3
هیچ راهی نداره که رو XP کار کنه ؟
ممنون
یا حق
:40: