آقا رضا بپا فقط دوباره ماموریت فرعی نری :)
Printable View
آقا رضا بپا فقط دوباره ماموریت فرعی نری :)
اصلا به درد نمی خوره من تمومش کردم بازی فقط crysis
crysis که هنوز نیومده حالا بزار بیاد اونوقت مقایسه کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر وقت سیستمت برای بازی ARMA مشکلی نداشت بیا و بعدش راجع به crysis بحث بکن ، واسه سیستمهای کلنگی همون ستاکر هم زیادیه چه برسه به crysis ... اینجا ما شونصد بار نوشتیم که بازی چند تا پایان داره و اونوقت از راه نرسیده و پستها رو نخونده فرتی میگی بدرد نمی خوره ؟! ... عجب !!!نقل قول:
این بازی 7 تا پایان داره کدومو تمام کردی؟نقل قول:
منم نمتونستم یک جور بیشتر تمام کنم اما گیم اسپات گفته هفت جور پایان داره!!!
همه هرجور که تمام کردند اینجا بنویسند تا ببینیم چند جور تمام داره:10:
کاملا موافقم.:46:نقل قول:
سلام من اون پایانی که آرزو میکنه پولدار بشه بعد سکه هامیریزن روسرش ... رو دیدمنقل قول:
من بازی رو تازه رو دستگاهم نصب کردم ولی همون اولش گیر کردم میشه بگید چجوری از این اتاقی که توش گیر کرده باید بیاد بیرون؟
نقل قول:
بارها و بارها گفته شده . !!!
شما باید اول بازی یه سر به قسمت تنظیمات کیبورد بزنین تا ببینین هر کلیدی چه کاری رو انجام میده ...
بعدش میبینین که کلید اکشن شما F هستش ، پس با فشردن F میتونین با دلال گفتگو کنین و ازش یه مأموریت بگیرین و بعدش بازهم با زدن F درب پشت سرتون رو باز کنین و به ادامه بازی بپردازین . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم چرا همش اینو سوال میکنید؟؟؟
اگه تا حالا بازی کامپیوتری انجام دادید تقریباٌ میتونید حدس بزنید باید چی کار کنین.