نقل قول:
سلام..
حل المسائل اون در نت موجود نیست.
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
نقل قول:
سلام...
در نت موجود نیست.
نقل قول:
سلام..
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
نقل قول:
سلام...
در نت موجود نیست.
پس کتابش چاپ شده آیا نمی توانم مسائل را که دارد در اینترنت یا در سایتی پیدا کنم . یا با نرم افزاری چیزی.نقل قول:
سلام..
خیلی واجب است.
حالا نمیشد جواب سؤال من هم می دادین؟! حد اقل موجود نبودنشو می گفتین که انقدر هر روز این تاپیک رو Refresh نکنم.
سلام راهنمای معلم فصل اول کتاب حسابان جدیدرا میخواستم. متشکرم
خود کتاب حسابان جدید هم تو نت بگردی پیدا نمیشه. چه رسد به راهنمای معلم کتاب حسابان جدید.نقل قول:
راحت ترین راه برای رسیدن به مقصودتون، مراجعه به نزدیک ترین اداره ی آموزش و پرورشه (البته اگه معلم هستین)
با سلام...
من دانشجوی ریاضی-کاربردی هستم و این ترم مبانی ریاضیت رو برداشتم لطفا چند کتاب مفید دیگر بجز مبانی ریاضیت پیام نور معرفی کنید.(بیشتر راجع به تمرین و حل مسائل باشد)
با تشکر...
سلام...:20:
کتاب ریاضیات پایه -انتشارات میثاق -علی اکبر کیاماری .
هستش؟
سلام
من دنبال کتابی جامع درباره لگاریتم و معادلات نمایی و لگاریتمی هستم.البته انگلیسی یا فارسی فرقی نمیکنه.
از دوستان اگر چنین کتابی را سراغ دارند لطف کنند و نام کتاب یا لینک دانلود قرار بدهند
با تشکر
سلام
کتاب حساب دیفرنسیل و انتگرال سیلورمن بهترین کتاب توی ریاضیات توی هر مقطعیه
سه تا جلد داره
جلد اول واسه دبیرستانه
منهم كاربردي ميخونم. مباني رياضي رو از روي اين كتاب براي ما گفتننقل قول:
شووینگ تی.لین و یو-فنگ.لین. نظریه مجموعهها و کاربرد آن. ترجمهٔ عمید رسولیان. تهران: مرکز نشر دانشگاهی، 1384