سردرگمی برای شرکت در کنکور 89
سلام
راستش من توی کنکور 88 برای دومین بار شرکت کردم و احتمالا پیام نور یا غیرانتفاعی قبول میشم
اما با توجه به اینکه طبق اعلام سایت نظام وظیفه میشه تا قبل از ترم 4 دوباره کنکور داد و یه رشته ای قبول شد میخوام در کنکور 89 شرکت کنم
اما مشکلی که هست سایت سازمان سنجش و دفترچه ی کنکور کاملا عکس این قضیه رو میگه:18:.به این مطالب دقت کنید:
سایت نظام وظیفه :
مشمولان دانشجوي ورودي سال 86 به بعد كه با اخذ معافيت تحصيلي در دانشگاه هستند و از زمان ثبت نام كمتر از 4 نيمسال را سپري كرده اند در صورت شركت در آزمون و قبولي در رشته يا دانشگاه بهتر مجاز هستند كه از رشته يا دانشگاه قبلي انصراف داده و در رشته يا دانشگاه جديد تحصيل خود را ادامه دهند.
سایت سازمان سنجش:
بطور کل داوطلبي که از معافيت تحصيلي استفاده کرده باشد يعني در صورت قبولي از سوي حوزه معاونت وظيفه عمومي براي وي معافيت تحصيلي جهت ادامه تحصيل در دانشگاه يا موسسات اموزش عالي صادر شده باشد ديگر نمي تواند متقاضي ثبت نام در ازمون سراسري شود مگر اينکه داراي کارت پايان خدمت و يا معافيت دائم باشد.براي کسب اطلاعات و راهنمائي هاي بيشتر با حوزه معاونت وظيفه عمومي شهرستان محل سکونت خود تماس حاصل فرماييد.
و اما یه بخشنامه ی دیگه :
با توجه به قانون جدید نظام وظیفه که طی ابلاغیه شماره 366/5ت/35/03/402/1/23،مورخه 31/02/87 ، که معاونت قوانین و مقررات سازمان وظیفه اعلام کرد ،صدور مجوز تحصیلی مشمولان با شرایط زیر امكان پذیر می باشد :
1ـ از تاریخ شروع به تحصیلی مشمولان در رشته یا دانشگاه اولیه تا زمان ثبت نام در رشته یا دانشگاه ثانوی به سبب قبولی، بیش از 4 نیمسال( دوسال) سپری نشده باشد
2- شروع به تحصیل دانشگاه ثانوی به سبب قبولی در آزمون مجدد باشد
3- در زمان شركت در آزمون مجدد فرد دارنده معافیت تحصیلی بوده و در زمان شروع به تحصیل فاقد غیبت باشد
4- قبولی ثانویه صرفاً در مقطع هم تراز یا مقطع بالاتر باشد
5- مدت تحصیل در رشته اولیه در سقف سنوات دوره تحصیلی جدید منظور شود
6- دانشجویان اخراجی واجد شرایط شركت در آزمون مجدد نمی باشند
حالا من کلا گیج شدم و نمیدونم چیکار کنم؟
تکلیف با این همه تناقض چی میشه؟
دوستان خواهش میکنم کمک کنید
خواهش میکنم این تاپیک رو به جای دیگه منتقل نکنید چون خیلی کارم فوریه و جای دیگه دیده نمیشه