WooOOooOW زوم کردم.:5: :8:
ولی سوال دومم مونده با برنامه ی Arabic crystal چطور فارسی بنویسم.
راستی یه چند تا برنامه هم برای P990 بذارید.مثلا برنامه ی Remote tv .من خیلی احتیاج دارم ویا هر برنامه ی دیگه ای.
ممنون
Printable View
WooOOooOW زوم کردم.:5: :8:
ولی سوال دومم مونده با برنامه ی Arabic crystal چطور فارسی بنویسم.
راستی یه چند تا برنامه هم برای P990 بذارید.مثلا برنامه ی Remote tv .من خیلی احتیاج دارم ویا هر برنامه ی دیگه ای.
ممنون
دوستان به نظر شما پي 990 اصل فرانسه با گارانتي سيتادل (كه گارانتي اصليش) چند هستش؟؟؟؟؟؟؟
درثاني با گارانتي سيتادل بخرم به نظرتون عاليه (فقط از لحاظ اصل بودنش)؟؟؟؟؟؟
P990 فقط با فرمت 3GP با حداکثر رزلوشن 320x240 فیلم می گیره MPEG4 نداره.گوش به سایت های Review موبایل ندید من وقتی دیدم فقط با فرمت 3GP می گیره به SE ایمل زدم اونا هم گفتن فقط با 3GP میگیره نه با MPEG 4.تازه حساسیت Microphones هنگام فیلم برداری خیلی کمه اصلا صدا فیلمو خوب ضبط نمی کنه.نقل قول:
یه سوال دارم من یک 990 خریدم بعد همیشه علامت یو اس بی پایین صفحه می اد حتی وقتی که به یو اس بی وصل نیست علت چیه چیکار کنم اعصابم خورد کرده
ممنون می شم کمک کنید
نقل قول:
دقیقا مشکل منم همین بود چند بار مستر ریست کردم درست شد ولی تو مستر ریست نکنیا گوشیت خراب میشه
P990 اصل فرانسه با گارانتی متفرقه(با تضمین اصلی بودن شماره سریال و قابلیت update)
340000
جمهوری پاساژ علاءالدین
دوستای عزیز و دانای من.همیشه و تو هر چیزی (کامپیوتر موبایل لوازم خانگی) همین بوده که نو که میاد به بازار کهنه میشه دل آزار.
مبارک کسایی باشه که پی 990 رو با قیمت درست و اصلیش میخرن :40:
3 تم جدید گذاشتم که اولی Iphone بعدی WalkMan و آخری ویستا است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدي ميگي خدايي؟340 تومان كدوم مغازه؟؟؟نقل قول:
دستت درد نکنه ariankhanنقل قول:
فقط اگه میشه بگین دقیقا کجا چون من رشت هستم . می خوام بگم یکی برام بگیره
:8: :10:
سلام من دیروز یه دونه اصل فرانسه با گارانتی گرفتم 385 تومن چینی 335 تومن بود ولی به ریسکش نمیرزید که چینی بگیرم.
ولی واقعا گوشی توپیه.کسی اگه سایتی میشناسه که برم تم و برنامه هاشو دانلود کنم بزاره.
الان همه دوستام تو فکر خرید این گوشین.
میترسم مثل k750 جواد شه منم مجبور شم بفروشمش :D