آپیت با چی شروع میشه؟یه تست اسپید میگری/نقل قول:
Printable View
آپیت با چی شروع میشه؟یه تست اسپید میگری/نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
109.225.150.100
سرویس 4 مگه؟قبل از اینکه به مخابرات منتقل بشی سرعتت چند بود/نقل قول:
معلومه کی این تایم اوتا تموم میشن؟
بعد از این قضایای فیبر نوری واقعا وضع خراب شده
دوستان بايد يه اعتراضي به اين شركت اكسين بكنيم.20 دقيقه تو صف بودم قطع كردم.شورش رو در اوردن.1544 آسياتك دو دقيقه هم تو صف نميموندي.سرعتم 1/4 شده
کافو نوریه یا فاکو نوری :n09:
خدا به شما صبر عاجل عنایت فرماید، یادم باشه اگر اومدن یه روزی برای فیبر نوری کاری کنم انجام ندن و به بن بست بخوره:n10:
سلام .چرا مخابرات سرعتش اینقدر گه شده ؟ پینگش بالا رفته سرعت پیج بازکردن هم که افتضاحه ؟ برای شماها هم همینطوره ؟
من یه سوالی برام پیش اومده چرا دوستانی که اینقدر از مخابرات بد میگن و شکایت میکنن و خسته شدن نمرن یه شرکت دیگه اینترنت بگیرین؟!
شاتل بگیرن راحت استفاده کنید پینگ خارجیش بدک نیست نه خیلی عاله نه خیلی بده ولی پینگ داخلیش خوبه
و اگه اینترنت برای گیم میخواین پارس آنلاین بهترین پینگ رو توی ADSL ها داره
- - - Updated - - -
من یه سوالی برام پیش اومده چرا دوستانی که اینقدر از مخابرات بد میگن و شکایت میکنن و خسته شدن نمرن یه شرکت دیگه اینترنت بگیرین؟!
شاتل بگیرن راحت استفاده کنید پینگ خارجیش بدک نیست نه خیلی عاله نه خیلی بده ولی پینگ داخلیش خوبه
و اگه اینترنت برای گیم میخواین پارس آنلاین بهترین پینگ رو توی ADSL ها داره
اوضاع پینک و تایم اوت افتضاح شده
جون میکنه صفحه باز کنه:n34:
شاتل نامحدود بگیرین یه ترفندی داره هرچی دانلود کنید سرعت دانلودتون محدود نمیشه راحت دانلود کنید من خودم دارم ماهی 50 گیگ دانلود میکنم سرعتم همش 200 هستش البته من 128 نامحدود دارم شما میتونید سرویس بالاتر بگیرین