برنامه ای برای ماینتور اینترنت سراغ دارین؟
مصلا در چه ساعاتی مصرف در چه حد بوده و ...
Printable View
برنامه ای برای ماینتور اینترنت سراغ دارین؟
مصلا در چه ساعاتی مصرف در چه حد بوده و ...
چرا ارورssl میده ؟ این شرکت معلوم هست داره چیکار می کنه:n27:
bw meter برنامه خوبیه عزیزنقل قول:
تو تستهایی که من با اسپید تست در شرایط خوب از سرورهای خارجی گرفتم (با سرویس 2 مگابیت محدود)، سرعت دانلود تک کانکشنه معمولاً بین 1.5 تا 2.5 مگابیت در ثانیه بوده.نقل قول:
در همین شرایط سرعت دانلود تک کانکشنه از سرورهای خارجی با اسپیدتست، معمولاً بین 6 تا 7 مگابیت در ثانیه بوده.
Networx خوبه. هم لحظهای نشون میده، هم ساعتی، هم روزانه، هم هفتگی. در ضمن مجانی هم هست. نسبتاً هم دقیق هست. من بین میزان ترافیکی که نشون میده با اون چیزی که تو گزارش مصرف ISPهام بوده تفاوت چندانی ندیدم.نقل قول:
نقل قول:سرعت منم داغون بود.نقل قول:
32 کیلو
من فکر کنم بعد از اینکه رفتِ روی 9 مگ سرعتها را برای سرویس های کمتر از 1 مگ و 2 مگ کم کردن.
من 128 دارم قبلاً تا 900 می رفت ولی الان بالاتر از 30 نمیره.
تجربه کردم شبایی که بیدارم و پا سیستم سرعت بعضاً تا 120 هم میره ولی شبایی که خودش اوتومات استارت میشه بالای 30 نمیره.
در حالی که روزا سرعت مشکلی نداره.
سرعت من هم تعریفی نداره ! پینگ بالاست، بعضی از سایت ها به سختی باز میشن، اس اس ال مشکل داره، دیشب هم که بکل یک کیلوبایت هم نگرفته ( گویا نت قطع بوده ! ) ... الان اوضاع کمی بهتر شده و امیدوارم تا شب این مشکلات برطرف بشه !
اصن اینترنت یه جور بدی شده ! Https داغون کردن تک کتنکشن هم داغونه الان باز میخوام زنگ بزنم دیگه کفری شدمنقل قول:
نقل قول:نقل قول:اسپید تست اصلا تست درستی برای تک کانکشن نیست .برای تک کانکشن کافیه ویدیو استریم کنین یا با مرورگر دانلود کنید. اونوقته به عدد زیبای 30 اینا میرسید !!! البته یه هتفست این جور شده !نقل قول:
ssl گوگل هم زدن ترکوندن
تماس گرفتم همچنان برای تک کانکشن دلایل بی منطق میاره :( هرچی میگم آقا جان من با وایمکس و رایتل مشکل ندارم اما ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نرم افزار محاسبه ترافیک اینترنت مصرفی:
NetWorx