خراب نیست,عزیزان مورد عنایت قرار دادنش:n02:نقل قول:
Printable View
خراب نیست,عزیزان مورد عنایت قرار دادنش:n02:نقل قول:
یعنی دیگه امکان درست شدنش وجود نداره؟
یکم ذغال بریزین سرعت بیاد بالا
از قرار معلوم، سرعت روزانه هر چقدر که خط بکشه بسته میشه. البته اول روی 4مگابیت میبندند، اما اگه تماس بگیرین میبندنش روی 9مگابیت. شبانه رایگان هم محدودیتی نداره و مثل همون سرعت روزانه است، با این ملاحظه که اگه مرکز مخابراتی شلوغی داشته باشین، سرعت اوائل ساعات رایگان افت میکنه اما از 4 به بعد تقریباً مساوی همون سرعت روزانه است. (تجربه خودم)نقل قول:
من 2مگ محدود دارم که روی 9مگابیت بسته شده. روزا بستگی به ساعت و سرور مخاطب، سرعت دانلودم با IDM و کانکشن بیشتر از 4، تا 1مگابایت (یعنی 8مگابیت در ثانیه) هم میرسه؛ اما عمدتاً دور و ور 800 تا 900 کیلوبایت (یا 6 تا 7 مگابیت در ثانیه) میچرخه. شبانه هم 500 کیلوبایت در ثانیه در ساعتهای اولیه شروع میشه و در ساعت آخر به 900 کیلوبایت میرسه که میشه متوسط 700 کیلوبایت در ثانیه (5.5 مگابیت در ثانیه).
خوب اگه خرچقدر خط بکشه ببندن چرا ول بیشتر میدین ۲ مگ میگیرین؟ خوب ۱۲۸ بگیرین فرقش چیه؟نقل قول:
تأیید میشه. ظاهراً بامداد جمعه، از حدود ساعت 2 تا 5 صبح اینترنت پارسآنلاین به صورت عمومی قطع بوده. مال من هم قطع قطع بود.نقل قول:
راستش من قبلاً آسیاتک داشتم، اونجا این تفاوتا معنادار بود. یعنی بین 512 و 1 مگ و 2 مگ محدود اختلاف سرعت وجود داشت. واسه همینم من وقتی 1 ماه پیش اومدم پارسآنلاین روی همون روال، 2 مگابیت رو گرفتم که مشکلی نداشته باشم. گر چه ممکنه تو بعضی شهرها و بعضی مراکز مخابراتی به علت محدودیت پهنای باند، روی سرعت سرویسهای پایینتر یه محدودیتهایی بگذارن که من خبر ندارم اما از یکی دو هفته پیش که پارسآنلاین کل مراکز مخابراتی تحت پوششش رو به 9 مگابیت ارتقا داده و این رو به صورت رسمی هم اعلام کرده، خطها رو هم فعلاً برای همه سرعتها روی 9مگابیت میبنده.نقل قول:
البته احتمال داره که در آینده برای تمایز گذاشتن بین سرویسهاش، سرعتهای سرویسهای پایینترش رو یه کمی بیاره پایین، ولی فعلاً این طور نیست.
دیشب هم سرعتم داغون بود !
جالبه حدود 10 دقیقه از ساعت حدود 2.30 سرعتم اومد روی 180 کیلو ! ولی بعد همون 25-30 شد !
کسی سرعتش این روزا پایین نیومده !؟
احساس میکنم در طول روز هم پایین تر اومده سرعتم !
کلاً از روز پنجشنبه اوضاع زیاد جالب نیست. پنجشنبه، عصر، اوضاع پینگ و سرعت دانلود حتی از سرورهای داخلی هم افتضاح بود. پینگ از سرور داخلی به 150 رسیده بود. سرعت دانلود تک کانکشنه هم که در حد 30 تا 40 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نبود. صبح جمعه هم از ساعت 3 به بعد قطع شد که منم بعد از 1 ساعت انتظار بیخیال شدم و خاموش کردم سیستم رو. بعداً فهمیدم که ظاهراً تا ساعت 5 صبح قطع بوده. عصر جمعه که فرصت کردم دوباره برم سراغ سیستمم، اینترنتم هر چند دقیقه یکبار قطع میشد. وقتی هم که وصل بود، روی تلفن خونه نویز میانداخت در حالی که من اسپلیتر دارم سر راه تلفن. اما بعد از چند بار قطع و وصل کردن بالأخره وصل شد. سرعتش بد نبود. ولی نه مثل شبهای قبلتر که تا 900 کیلوبایت هم میرفت.نقل قول:
امروز هم تو شرکت، که سرویس نامحدود 1مگابیت داریم، از صبح همهاش مشکل داریم. وقتی یه فایل رو میگذاری واسه دانلود، هر از چند گاهی (هر 2 تا 3 دقیقه) سرعت میشه صفر و چند ثانیهای دانلود قطعه، بعدش دوباره شروع میشه. در کل سرعت در حال نوسانه. از صفر تا 200 کیلوبایت در ثانیه.
به نظرم یه مشکل جدی به وجود اومده یا تو سیستمهای پارسآنلاین یا برای کل اینترنت.
میشه بگید سرعت تک کانکشن در حالت نرمال از سرور خارجی چنده؟نقل قول: