اون درایور 360 که سخت افزاری -- میشه و بردشُ سوراخ میکنن واسه اپدیت های بعدی دوچار مشکل نمیشه؟!
کنسول میتونه با درایور یه یو اس بی فیلم پخش کنه؟!
چه فرمت هایی؟
ممنون
اون درایور 360 که سخت افزاری -- میشه و بردشُ سوراخ میکنن واسه اپدیت های بعدی دوچار مشکل نمیشه؟!
کنسول میتونه با درایور یه یو اس بی فیلم پخش کنه؟!
چه فرمت هایی؟
ممنون
گمرک واس یکی از بچه های اینجا80گرفته بود......ترکیه از ایران خیل خیلی ارزون ترهنقل قول:
از استادان خواهش ميشود كه راهنمايي كنن در مورد درايو.نقل قول:
ببین اول باید تشخیص بدی درایو لایت ان هست یا هیتاچی .....(هیتاچی کلا -- نمیشه...)برای این کار من روشی که کنسول باز نکرده باشه ندیدم باید کنسول رو از جعبه دراورد...دکه(eject)رو زد و مثل تصویر زیر مقایسه کردنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم باید ببینی ورژن درایو لایتون چیه برای ای کار اول باید مطمین شی قوطی مال خود کنسوله بعدش باید مثل زیر عمل کنی
رو قوطی همچین حایی رو شناسایی کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش تشخیص از شماره LOT NO
آغاز کد با شمارهای 11xxx دارای تمامی درایوهای 0225 میباشد
آغاز کد با شمارهای 104xx ترکیبی از دو درایو 9504 و 0225 که با اکثریت 0225 میباشد
آغاز کد با شمارهای 103xx ترکیبی از دو درایو 9504 و 0225 که با اکثریت 9504 میباشد
آغاز کد با شمارهای 104x, 101xx, 102xx دارای تمامی درایوهای 9504 میباشد
روش تشخیص از شماره SN
کد چهارم که از سمت راست در تصویر بالا مشخص شده، ملاک این روش بررسی میباشد.
شماره 2 دارای درایوهای 9504 میباشد
شماره 3 دارای درایوهای 0225 میباشد
شمارهای 4 و یا 0، دارای درایوهای Hitachi 0500 میباشد
نکته: درایوهای Hitachi 0500 ای که در اسلیم ها مشاهده شده است، دارای LOT NO های 1052X, 1048X, 1047X, 1045X, 1044X, 1028X میباشند.
همین..
آها اگه روش های بالا چیزی رو معلوم نکرد بعد خرید این به دردت میخوره:دی(که به درد نمیخوره بعد خرید چی کارش داری آخ:دی)نقل قول:
مرحله ی 2
مجموعه ی اول بطور قطعی و 100% نوع و مدل درایو را همیشه نمی تواند مشخص کند و برای دقیق مشخص کردن مدل درایو باید کنسول را باز کرد و با نگاه کردن به برچسب ای که برروی درایو قرار دارد، مدل آنرا تشخیص داد.
و یا در روش دیگر، با اتصال درایو کنسول توسط کابل SATA به مادربورد PC خود و اجرای آخرین ورژن برنامه ی JungleFlahser میتوان ورژن درایو را تشخیص داد و یا فایل Firmware آنرا Dump کرد.
---
برای تشخیص دادن درمورد قابل -- بودنش به نظر من تنها راهش اینه که برادرت وقتی خواست بخره دستگاه رو از کارتن دربیاره و تاریخشو ببینه که در پشت دستگاه نوشته شده این بهترین راهشه اگه تاریخش اخرای 2010 یعنی از برج هشت تا اوایل 2011 باشه بهتره یه اموزشی هم هست از روی جعبه فکر کنم بتونی انجامش بدی من دقیقا بلد نیستم ولی هرکاری کردی تاریخ رو درست نشون برادرت بده که خدای خیلی مهمه درایور هم لایت اون (lite-on) باشهنقل قول:
موفق باشی
اگه در مورد ه-ک بخوای مشکل نداشته باشه یه الایت بگیر درایوش اکثرا Lite on هستشنقل قول:
نه داداش سعید استون زدم هیچی نشد :31: حتی الکل سفید هم زدم بازم نرفت ! بعد رفتم اکس باکس کپی خور کردم همونجا برای با یه اسپری کف به اسم ناهید زد لامصب برق انداخت !! خارق العاده بود این اسپری :8: اینم عکسش :نقل قول:
کد:http://174.142.7.129/~adspics/ppicads/1303913502.jpg
سلام دوستان
چطور خارج از کشور xbox 360 elite آکبند میفروشن آما داخل ایران دیگه پیدا نمیشه؟؟
دوستان من از کجا باید بدونم رو دستگام it 1.9 هست ؟
نرم XBL بنم کنن ....