والا من مشهد هستم سرعت داره هرماخ بهبود پیدا میکنه فقط یک چیز برام خیلی عجیبه اونم سرعت لود صفحات مرور گر هست نمیدونم چرا اینجوریه اخرین تست سرعت که گرفتم با فورجی حدود ۵۰ مگ بودنقل قول:
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
Printable View
والا من مشهد هستم سرعت داره هرماخ بهبود پیدا میکنه فقط یک چیز برام خیلی عجیبه اونم سرعت لود صفحات مرور گر هست نمیدونم چرا اینجوریه اخرین تست سرعت که گرفتم با فورجی حدود ۵۰ مگ بودنقل قول:
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
سلام دوستان
ایرانسل میگه شهر شما تحت پوشش 4G+ هست
این مشخصات گوشی من هست
واسم عجیبه که چرا فورجی پلاس نمیشه
HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE-A (3CA) Cat12 600/150 Mbps
حتی تو منطقه پلاس هم باشی، همیشه نمیشه. نمیدونم به چی بستگی داره، اما من دقت کردم تو منطقه بعضی مواقع میشه، بعضی وقتها نمیشهنقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
سلام دوستان من مثل قبل 2 بسته نامحدود خریداری کردم و با هاتسپات وصلش کردم به لپتاپ و نت گوشی رو هم فعال کردم ولی صبح که بیدار شدم 1 کیلوبایت هم دانلود نکرده بود !!!
باید سر ساعت 2 نت رو خاموش روشن کنی تا جواب بده یا نه ؟
ممنون میشم پاسخ بدید
سلام، ایرانسل یه منطقه که جای شلوغ یا معروفی باشه پلاس میکنه بعدش به عنوان پلاس شدن اون شهر معرفی میکنه!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
با مودم e3372 هر وقت دانلود میکنم وسط دانلود ارتباط قطع میشه باید مودم رو در بیارم دوباره وصل کنم تا دانلود رو ادامه بدم و همیشه همین وضعیته نباید از پای کامپیوتر بلند شم وگرنه قطع میشه و دانلودم ناقص میمونه..
الان راهکار شما عزیزان چی هست؟لطفا بنده رو کمک کنید کلافه شدم.
نقل قول:مشکل اینه که من تا به حال هیچ جای شهر ندیدم پلاس بشهنقل قول:
عجیبه واسم
سلام،نقل قول:
احتمالا" پورت USB کامپیوتر شما جریان کافی برای مودم رو نمیتونه فراهم کنه. اگر پورت USB 3.0 داره به اون وصل کنید در غیر اینصورت با سایر پورت ها تست کنید.
ممنون از پاسخگوییتون.نقل قول:
همشون پورت یو اس بی 2 هستن..اگر احیانا پورت ها مشکل دارن راهکاری دارید؟ولی فکر نکنم مربوط به پورت باشه چون هارد و رم و فلش بهشون متصله مشکلی نبوده به نظرتون مشکل از dns یا ویندوز نیست؟
با پورت های پشت کیس هم همین مشکل رو دارید؟نقل قول: