واسه من که الان دقیقا ۱ ساعته قطعه پشتیبانی هم تلفناشون رو خراب کردن که نتونیم زنگ بزنیم یعنی اگه بر میداشتن فحش میدادن بهتر از این وضعیت بود ...
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
واسه من که الان دقیقا ۱ ساعته قطعه پشتیبانی هم تلفناشون رو خراب کردن که نتونیم زنگ بزنیم یعنی اگه بر میداشتن فحش میدادن بهتر از این وضعیت بود ...
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این غیلتر شکن zen mateبرا شما هم خرابه؟به نظرتون درست میشه؟ حتی سایتشم بالا نمیاد که!؟
من فعلا از سرعتم راضیم.. 512 محدود..
فقط بعضی شبا سرعتم خیلی پایین میاد..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه واقعا ً داره اعصابم خورد میشه.
این سیستم محاسبۀ ترافیک پارس چقدر مزخرفِ(بازم به شاتل)
اون به کنار
دیشب یک اتفاق عجیب برام افتاده که تا حالا سابقه تداشته.
در حالی که از لیست دانلودم چیزی دانلود نشده ترافیک ازم کم شده.
نمیدونم چی بوده ، نتونستمم پیداش کنم که چی این ترافیک را مصرف کرده حالا اگه رایگان بود حرفی نبود 2 گیگ غیر رایگان از دست دادم.:n28:
من فایروال دارم غیرممکنه چیزی جز idm بوده باشه.
ویندوز آپدیت و کلا همه چی هم قطعِ
دیگه دارم از دست idm خسته میشم اون از کرکش و اونم از اینکه فایل را تا 90% میبره بعد فایل را خراب می کنه اینم از شاهکار دیشبش
به نظر شما چی میتونسته باشه جز idm ؟
3گیگ رفته اونم 2 گیگ غیر رایگان بدتر از همه هیچیم دانلود نشده در ظاهر خیلی دارم میسوزم
دانلود منیجر دیگه سراغ ندارید؟
آقا این little more رو که استفاده میکنیم بعد از اتمام ترافیک پولش رو بعدا ازمون میگیرن یا مجاینیه ؟ همین که 5 روزه است ؟؟؟
آخه من میخام خطمو جمع کنم گفتم فعلا تا جمع میکنن اینو بزنیم تو گوشش :-)
ممنون میشم دوستان جواب بدن:n12:
سلامنقل قول:
فایلی تو idm داری که ارور داده باشه ؟ شاید دانلود کرده و بعدش ارور داده !؟ اما اینکه 2 گیگ از حجمت کم شده عجیبه ! زنگ بزن به پشتیبانی و بگو بهشون !
به جای idm هم میتونی از ida میتونی استفاده کنی *Internet Download Accelerator*
فکر کنم مجانیه ! کلا دو گیگ بهت حجم میده ! من چند ماه پیش ازش استفاده کردم، تا دو گیگ نت داری و مشکلی نیست ( روزانه شبانه فرقی نداره ) بعد از اون فکر کنم نت رو قطع میکنننقل قول:
ازاین اتفاق ها واسه من و بقیه هم افتاده زنگ بزن شرکت بهشون بگو .گاهی وقتها اینطوری حجم خوری میکنن و دزدی...کاش مشکل فقط پارس بود یکی از آشناهامون تو امورمشترکین ایرانسل کار میکرد میگفت میدیدی یهو یارو 50 هزارتومن یا بیشتر شارژ داره سیستم یهو ازش کسر میکرد و میشد 5 هزارتومن اونایی که پیگیری میکردن برگشن میدادیم اونایی که نه ایرانسل میکشید بالا...:n21:نقل قول:
تا جایی که من میدونم وقتی بخوای خطت رو از رانژه پارس در بیاری باهات تسویه حساب میکنن اگه ندی جمع آوری نمیکنن تا پول 1 گیگ رو بهشون پرداخت کنی:n09:ضمنا فقط یک گیگ بهت میدن که ساعات رایگان هم نداره.نقل قول:
اعصابم از idm خورد هست.
نمیدونم چرا قبلِ 7 اصلا سیستم را خاموش نکرده.
فکر کنم اِرور داده فایل را خراب کرده بعدم خاموش نکرده.
زنگ بزنم بهم بر می گردونن؟
آقا تازه شدى مثه هر شب مننقل قول: