سلام.بچه ها پارس باhttps مشکلی نداره.ازدست شاتل دیگه دیوونه شدم
Printable View
سلام.بچه ها پارس باhttps مشکلی نداره.ازدست شاتل دیگه دیوونه شدم
دوست من این سرعت عادی هستش من پسر عموم ۵۱۲ داره و رو ۹مگ بستنش و دانلودش تو همین حده و ریتش هم دور و بر ۱ مگ میچرخهنقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
من 2 روزه 512 محدود پارس آنلاین گرفتم.سرعتم تو روز از سرور خارجی 400 و از سرور داخلی 1 مگابایته ولی دانلود شبانه از 30 کیلوبایت بیشتر نمیشه و حداکثر شبی 500 مگ دانلود تونستم بکنم.خیلی پشیمونم اومدم پارس انلاین.من نیشابور هستم.بقیه دوستان که 512 محدود دارند سرعت شبانه شون چنده؟
Sent from my ZP900
با توجه به این که attenuation داوناستریم شما بالاست (50.5db) یعنی طول کابلکشی خط تلفن شما تا مرکز مخابراتی حداقل 3.5 کیلومتره. واسه همین خط شما حتی اگه نویزش کمتر از اینها هم باشه، نمیتونه بیشتر از 5 مگابیت در ثانیه رو بکشه. تو اطلاعاتی که تو عکستون هم هست، اشاره کرده که حداکثر سرعت قابل دستیابی شما 5692Kbps که میشه حدود 5.5 مگابیت در ثانیه.نقل قول:
ضمناً، وضعیت نویزتون هم چندان تعریفی نداره. اگه سرعتتون رو بالاتر ببندن، snr داون استریمتون هم میآد پایین که خیلی خوب نیست.
تا جایی که من میدونم، سیاست خود پارسآنلاین این جوری نیست که سرعت شبانه رایگانش رو محدود کنه. خودش هم مکرر این رو اعلام کرده. اما با توجه به این که نیشابور هستین، شاید اشکال از جای دیگهای باشه. به نظرم شما با پشتیبانی مرکزی پارسآنلاین (تهران) تماس بگیرین و مشکل رو از اونجا پیگیری کنین. شاید نمایندگی نیشابور مقصره!نقل قول:
این غیلتر شکن zen mateبرا شما هم خرابه؟به نظرتون درست میشه؟
امشب چه خبره؟ این وضعیت سرور داخلیه::n28
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان. کسی از استان خراسان 512 محدود داره سرعت شبانه شو اعلام کنه؟
Sent from my ZP900
سلامنقل قول:
با دو شب تست نمیشه نتیجه گرفت که مشکل از کجاست !! باید لینک های مختلف از سایت های و لیچر های مختلف رو تست کنید، تورنت تست کنید و ... تا به این نتیجه برسید که مشکل از طرف پارس انلاین هست ! سرعت بسیاری از سایت های داخلی و یک سری از لیچر ها شب ها کمتر میشه چون ترافکیشون میرن بالا و مجبور میشن که سرعت ها و کانکشن ها رو محدود کنن ( پس سرعت روزانه و شبانه در این مورد هم با هم فرق دارن ) ... شما مشخصات خطتون رو بررسی کنید واگه مشکلی نداشت شب ساعت 2.5-3 به پشتیبانی تهران زنگ بزنید و مشکل رو مطرح کنید چون 30 کیلو کمتر از سرعت اسمی 512 کیلو هست باید پاسخ گو باشن .
بله، صفحه رو هم بزور باز میکنهنقل قول: