دوستان مي شه بگيد اين تيکته چيه که شاتل ايميل کرده برام؟من نمي تونم با يوزر و پس واردش بشم منظورش چي بيد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان مي شه بگيد اين تيکته چيه که شاتل ايميل کرده برام؟من نمي تونم با يوزر و پس واردش بشم منظورش چي بيد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام این عیدی تخفیف ترافیک که دادید برای سرویس هایeco هست پس عیدی سرویس های art چی میشه ؟
کدوم عیدی؟منظورتون همین دزدیه دیگه؟3 گیگ بخر 6 گیگ ببر؟نقل قول:
نوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان از همه تقاضا دارم این هدیه 3 گیگ رو که به شرط خرید سه گیگ حجمه به هیچ عنوان نخرند و به دیگران هم بسپارید که نخرند. این پست فطرت ها قبلا رایگان بود بعد در ازای خرید یک گیگ سه گیگ میدادند و حالا اینطور. من به نمایندگی خودمون شیراز زنگ زدم و گفتم نه تنها نمیخرم بلکه به همه دوستان هم میسپارم که از شاتل کوچ کنند. اگه ممکنه همه این کار رو بکنند/ خواهش خواهش خواهش از همه/ تا ادم بشند/
دوست عزیز شاتل 1 بار بیشتر 3 گیگ رایگان نداد .نقل قول:
اونم 1 شهریور به خاطر تندیسی بود که گرفت ، اون 3 گیگ رو به صورت شیرینی به همه داد .
یه بار دیگه هم 1 گیگ به مناسبت روز پدر به همه داد !
من دیگه نمیدونم پست فطرتی این کار کجاست !
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
سرویس های ART نامحدود شده دیگه .نقل قول:
نوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عیدی ندارن دیگه !
اقا راست میگن ایشون...
دیگه اینقدرها هم یه چیز رو گندش نکنید..حالا شبانش سرعت تر میزنه(اونم بخاطر اینکه کل ملت شاتل دار میشینن پای دان کردن) دلیل نمیشه بخوان به این طرز مسخره ای دزدی کنن..من خودم همین 4شنبه 3 گیگ گرفتم 3 گیگ هم الان اومده رو فضای گیگم...خواهشآ بدون دلیل و ندید چیزی نگید
پس معلومه زیاد با شاشتل اشنایی نداریدنقل قول:
قبلا نه تنها تو این اعیاد عیدی می داد بلکه پنجشنبه جمعه هم رایگان بود نوروز 88 هم کلا رایگان بودنقل قول:
در مورد شیوه ی فعلی شاتل باز مجبورم مثال راننده تاکسی رو بزنم
که از سر چهار راه ها که رد میشی میان با خواهش و گردن کج سوارت می کنن
همینکه سوار شدی سگ میشن و کرایه زیاد می گیرن و هر جا حال کنن پیادت می کنن (لاقل تو مشهد که اینطوریه. تازه جلو هم دو نفر سوار می کنن نا مردا :21: )
شاتل هم مشترک خودشو جم کرده دیگه برنامه ی تبلیغی و گول زننده نمیزاره
عزیز شما نمیخوای از آواتار بنده استفاده کنی ؟ :10:نقل قول:
نماینده شاتل به من گفت اگه ناراضی درخواست بده شبانه نمی خوام تا سرعت شبم زیاد بشهنقل قول:
البته من گفتم کلآ برای شبش من می گیرم