سلام دوستان،
سرعت دانلود شبانه سرویس شهاب از سرور خارجی چنده؟
ممنون
Printable View
سلام دوستان،
سرعت دانلود شبانه سرویس شهاب از سرور خارجی چنده؟
ممنون
دانلود ها سرورش رو اسیا تک هستش ؟؟! اگر باشه عالیه . سافت نود 8 هم خوبه ولی بازی قرار نمیده :n02:نقل قول:
اقا من امشب حجم باقی موندم رو تموم میکنم و فردا صبح زنگ میزنم مخابرات تا جمع اوری کنند خط رو فکر کنم 2 روز طول بکشه از طرف دیگه فکر کنم 7 روز نصب اسیا تتک طول بکشه که سر جمع حدود 10 روز بدون نت میمونم .
برای این 10 روز از ایرانسل طرح مناسبی هستش که هر روز حداقل 300 مگابایت حجم بده برای وبگردی ؟
دانلود های معمولا با هر نتی (شاید فقط غیر مخابرات) سرعتش خوبه.نقل قول:
میهن دانلود هم شنیده بودم رو آسیاتکه
برای این 10 روزت این طرح ها خوبن
3 گیگ ماهانه فکر کنم 13 تومنه(فکر کنم این از همش برات بهتر باشه)
یا طرح 1 گیگ +1.5 گیگ شب ، ماهانه 10 تومن.
هفتگی 2 گیگ + 4 گیگ (2 شب تا 2 ظهر) 10 تومن
هفتگی 1 گیگ + 1 گیگ (2 شب تا 2 ظهر) 8 تومن
محتوای مخفی: ایرانسل!
ممنون دوست عزیزنقل قول:
به نظر منم این طرح بهترین مورد هستش برای من
3 گیگ ماهانه فکر کنم 13 تومنه(فکر کنم این از همش برات بهتر باشه)
والا من تو هر ماه نزدیک 10 گیگ برای وبگردی و ... به غیر از دانلود شبانه مصرفم هستش اگر ایرانسل همچین طرحی داشت که ماهی 10 گیگ حجم بدون محدودیت میداد و قیمتش هم مناسب بود میومدم سراغ ایرانسل از اون طرف هم دانلود هام رو سرویس 20 گیگ شبانه اش انجام میدادم
ولی با این حساب مناسبترین گزینه برای من همین ای دی اس ال هستش .
بازم بابت راهنمایی ممنون .
راستی سرویس مناسب برای طح ماهانه کدوم رو توصیه میکنی ؟
اگه مصرف حجمت تو وبگردی زیاده ADSL فکر کنم بهتره برات من خودم همین طرح (1 گیگ +1.5 گیگ شب ، ماهانه 10 تومن) رو استفاده میکنم معمولا آخر ماه یه 200 -300 مگی هم اضافه میارم.نقل قول:
10 گیگ ایرانسل ماهانه فکر کنم 32500 بود دقیق یادم نیست اینطوری همون آسیاتک بصرفه تره که شبانه اش هم رایگانه وگرنه با ایرانسل باید برای دانلود شبانه بسته جدا بخری.
دیشب انگار قاطی کرده بوده اسیاتک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6 گیگ دانلود کرده با سرویس یک مگ :دی
*4444*1# رو بزن قسمت اینترنت شاید چیز بدرد بخوری پیدا کردی..نقل قول:
Sent from my LG-D855
سلام دوستان، آسیاتکم امشب باید تمدید کنم ولی ده روز دیگه میرم یک ماه شهرستان. خواستم این ده روز 256 نامحدود حداقل 10 گیگ ماهی 19000 تومان امتحان کنم وتمام حجمم تو ده روز تمام کنم.....دانلود داخلی با 256 نامحدود چطوره؟ اگر زیر 100kbs نباشه راضیم....
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
جایگزین کردن ایرانسل شاید فکر خوبی نباشه ولی ایرانسل طرح های 6 ماه و 12 ماهه مناسب ترین هستنقل قول:
30 گیگ 60 ت
100 گیگ 175ت