دوستان این را نگاه کنید ببینید خطم برای نت پارس آنلاین تا 8 یا 9 مگ میکشه ببندند؟
وضعیت نویزش چطور؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان این را نگاه کنید ببینید خطم برای نت پارس آنلاین تا 8 یا 9 مگ میکشه ببندند؟
وضعیت نویزش چطور؟
نه حاجی سرعت من اینقدر ها هم بالا نیست ! برخی از دوستان هستن که هر شب 14 گیگ دانلود دارن ! ما جزو متوسطها هستیم !نقل قول:
اره، 2 مگ محدود، رو 9 مگ هم بسته شده
داون استریم 24 هست و اپ استریم 10 !
خخخخخ اختصاصی :n02: :n02:
نقل قول:
عالیه ! مال من که الان 6 روزه حتی از سرعت عادیم پایینتره حول و حوشه 30 می چرخه ... کدوم شهری؟
الان باز با ssl گوگل مشکل پیدا کرد ! سرچ کنید میگه
SSL search is offThis network has turned off [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , so you cannot see personalized results.
The security features of SSL search are not available. Content filtering may be in place.
1-این ssl اصلا پدر مارو در آورده، بعضی وقتا وصله بعضی وقتا قطعه
2-زنگ زدم بگم سرعتم یکم پایینه، گفتم ما رو هم ببرن روی 9 مگ ولی snr اومده روی 4 فعلا که قطعی نداشته مودم باید بازم بیشتر بمونه ببینیم چی میشه
به نظرمن نه چون نویز داون استریم با پهنای باند 2 مگ شده 17 اگه رو 9 مگ ببندن فکرکنم میشه 4تا 5 ...نقل قول:
اگه سرچ با ssl براتون مهمه از لینک زیر استفاده کن:نقل قول:
تست شده روی مرورگر کروم
بهتره یه سر به مخابرات بزن شاید تونستن حلش کنن.سنگ مفت مخابرات مفت....نقل قول:
من که فعلا نه اما شما بی زحمت با پشتیبانی تماس بگیر و بگو که میخوای خطت رو 9 مگ باشه اگه بهونه آورد که خطت نمیکشه بگو همینطور که نمیکشه رو میخوام ببندن رو 9 مگ...نقل قول:
اورمیه، منم این مشکل ssl رو دارمنقل قول:
اصفهان
تا چند دقیقه پیش قطع بود.