نقل قول:
برنزی یک به 8
نقره ای یک به 6
طلایی یک به 4
هر سرویسی که میخواین باید تقسیم بر ضریب اشتراک بکنین
مثلا 1024 طلایی تقسیم بر 8 = 128
Printable View
نقل قول:
برنزی یک به 8
نقره ای یک به 6
طلایی یک به 4
هر سرویسی که میخواین باید تقسیم بر ضریب اشتراک بکنین
مثلا 1024 طلایی تقسیم بر 8 = 128
از دوستانی که سرویس سرویس آ مثل آسیاتک دارن ممنون میشم یه تست بزارن از پینگ و سرعت دانلود از خارج از شبکه ببینم اگه خوبه اینو بخرم!!!بعد اگه این 60gb رو دانلود و تموم کردم می تونم یه سرویس دیگه بگیرم مثلا نامحدود اینا؟
الا سرعت دانلود ازش چقدره از مدیافایر و.....
بعد پینگ هم بگیرید از المان ممنون میشم!!
وقتی میگم سیم ها و اتصالات، کابل تو خونه رو هم شامل میشه. کابلی که از مرکز میاد شیلد داره بنابراین دم در خونه تست بگیرین اگر att تغییر نکرد اونوقت کابلها و اتصالات داخل منزل فرسودن. اینم توجه داشته باشین وقتی میگم فرکانس ثابت باشه بدیهیه که شیلدینگ کامل منظورمه. یعنی اونقدر نویز روی سیم نباشه که یک سیگنال قوی فرکانس بالا هم روی سیم داشته باشیم ! اگر شما از دم در att ثابت داشتید اونوقت داخل خونه سیم ها بر اثر فرسودگی شیلدشون خراب شده یا اینکه حتی ممکنه اصلا شیلد نداشته باشن و ارت هم نشده باشن !نقل قول:
ببینین توی خونه که مشکل نداره ! ( منظورم تو واحد هست ) ولی توی ساختمان ( توی بلوک ) احتمالا مشکل دارهنقل قول:
چون وقتی اپارتمان شلوغ هست حدود 20 - 30 تا سیم تلفن همه از کنار هم رد شدن در نتیجه روی هم تاثیر دارن - حالا سر شب ها نویز لامپ ها و وسایل دیگه رو هم در نظر بگیرین
به هر حال من که فعلا خطم روی 4 هست مشکلی هم از نظر نویز خدارو شکر ندارم همینقدری هم که شبا دانلود میکنم کافیه برام
اساتید یکی به ما هم جواب لطفانقل قول:
داداش سرویس شما چی هستش ؟نقل قول:
شبا چقدر باهاش دانلود میکنی ؟
من سرویس 1 مگ دارمنقل قول:
بستگی داره سایتی که ازش دانلود میکنم سرورش داخلی باشه یا خارجی اگه داخلی باشه همون قدری که خطط روش بسته شده دانلود میکنه - مثلا من که خطم روی 4 مگ هست با سرعت 400 کیلو دانلود میکنه - ( کلا برای سرور داخلی مهم اینه خطط رو چند بسته شده باشه حالا سرویس 1 مگ داشته باشی یا 10 مگ فرقی نداره ) اگه سرور خارجی باشه بستگی داره چه سرویسی داری ، برای سرویس 1 مگ روی 120 کیلو هست - برای سرویس 10 مگ دوستانی که دارن باید بگن خارجیشون چقدر هست
در مورد اون سوال قبلیت هم فرق دو تا اولی رو همونجور که خودت گفتی فقط فرقش تو ساعت شروع تایم رایگان و حجم ماهانه هست - ولی سرعت هر دو تا شهابی که گفتی یکی هست
گیت ویت عوض شده ؟ یا روی همون گیت وی قبلی سرعت شبانه آزاد شده ؟!!!!!!نقل قول:
نه رو همون گیت وی قبلی هست - فقط رنچ ای پی عوض شده از 5 شده 185نقل قول:
اقا دمت گرم .نقل قول:
فقط یه سوال اگر مثلا من یک مگ بگیریم و زنگ بزنم بهشون خط رو مثلا میبرن رو 10 مگ یا 8 مگ ؟؟؟ مخابرات که اینجوری بود ؟ یا نهایت رو همون 4 مگ میبرن ؟
با همین سرویس 1 مگ و با لینک های سرور داخلی تو شبانه حداقل چقدر دانلود میکنی ؟