خدایا عجب غلطی کردم از این شاتل خریدم
Printable View
خدایا عجب غلطی کردم از این شاتل خریدم
نقل قول:
فک کنم خود عوامل شاتل میشینن فیلم دانلود میکنن
چرا تو ساعت شبانه که مثلآ ساعت رایگان هست نمیشه هیچی دانلود کرد؟حتی عکس هم به زور لود می کنه؟!من eco256 گرفتم.آقا ما نخوایم تایم شبانه رایگان باشه کیو باید ببینیم؟!مسخره کردن ملتو به خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گند زدن به اعصاب مصاب ما با این حرکت..یکی نیست بیاد بگه خب مسخره ها شما لازم نکرده سرعت روزانه رو اینقدر ببرین بالا به حساب خودتون بعد از اونور سرعت شبانه رو مثل فرغون بیارین پایین که امثالی مثل بنده که صبح تا شب سر کاریم یک شب هم که می خوایم 4 تا اهنگ دان کنیم سرعت 6و8 بزنه واسه خودش اعصاب مارو بهم بریزه!به خدا همون سرعت معمولی کنن واسه همه تایم ها ما راضیم...تف به ذات پدر پدر پدر سوختشون که اعصاب نمیزارن..اه.ه.ه.ه.
هم اکنون ساعت 6:45 بامداد 5 شنبه 4 آذرماه 1389
تست سرعت سرویس Eco 2048
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افرین به این پشتکارتنقل قول:
من موندم اخه مساحت کره زمین به این بزرگی چرا من باید بیوفتم تو این نقطه ی کثیف؟!
آفرین الان درستش میکنه.نقل قول:
مدیر شاتل گفت 30 درصد از مخارج مربوط به پهنای باند میشه این رو که قبول دارید البته (اگر راست گفته باشه)؟ یعنی که ما 20 درصد به مشتری تخفیف نمیدیم و می تونیم 30 درصد اون 20 درصد رو که مربوط به پهنای باند میشه رو تخفیف میدیم./ پس قرار شد مثلا به گفته خود مدیر شاتل 6 درصد ارزون بشه که نشد حالا می خوام بگم چرا 6 درصد نشد:
1- قیمت هر stm1 بوده 46 میلیون که بعد از اون تخفیف شده 37 میلیون یعنی 9 میلیون تخفیف واسه 155 مگابیت اختصاصی
2- قیمت پهنای باند اشتراکی 2 مگ شاتل 400.000 تومان هست که به گفته مدیرش 30 درصدش مربوط به پهنای بانده که میشه 120.000 تومان برای 2 مگ اشتراکی
3- اگر شاتل با ضریب اشتراک 10 پهنای باندش رو بفروشه یعنی 155 مگابیت اختصاصی رو 1550 مگابیت اشتراکی میفروشه.
4- همونطور که در شماره 2 حساب کردیم 2 مگ اشتراکی 120 هزارتومان پس 1550 مگابیت اشتراکی میشه 93 میلیون تومان
5- از این 93 میلیون تومان اگر 20 درصد به مشتری تخفیف بدن میشه 18.6 میلیون حالا فهمیدید چرا 20 درصد تخفیف نمیدند؟ چون شاتل 9 میلیون تخفیف گرفته ولی باید 18.6 میلیون تخفیف بدند.
الان از لحاظ تئوری و عملی یکیش کردم.نقل قول:
من شبانه الان دو سه هفته است سرعتم به کمتر از 10 رسيده اکو 512 دارم دوستان ديگه هم اين مشکل رو دارند شيراز مخابرات مدرس هستم
به شاتل بارها صحبت کردم نتيجه اي نگرفتم اينطوري باشه تمديد نمي کنم دوستان ديگه هم که مشکل دارند از پنل خودشون پيام بزنند تا رسيدگي کنند
با تشکر
من حدود 2 ماهی هست شاتل دارم . متاسفانه باید بگم وضعیت روزانه هم داره روز به روز بدتر میشه .نقل قول:
سرعت کمتر ! پینگ بیشتر ! DC و Time out تو روز داره مثل پیش شب ها میشه !
به شدت منتظر یه ISP دیگه هستم که منطقه ما رو ساپورت کنه.
دوست عزیز خشوحالم که شما هم هرچند دیر اما به این جمع پیوستید.اینجا خیلی وقته بچه ها دارند پیگیری می کنند و شکایت می کنندنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ که خوب نیست چند روز اصلا زیر 400 نیومده ... اپلودم حالا که نیاز بهش داریم رفت زیر خط فقر ... ECO512
ديشب سرعت خوب بود تا بيدار بودم طرفاي 50 بود
600 مگ دانلود شد بعد از چند شب كه بيشتر از 200 مگ دانلود نميشد
اكو 128 اصفهان
---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------
آرت را بيخيال بشيد واسه چي پول مي ريزيد تو جيب اينانقل قول: