بله میشه فقط باید آخرین ورژن فرم ور رو داشته باشی....و بازی هاتم پچ شده باشن....نقل قول:
480 هست.....
بله میشه فقط باید آخرین ورژن فرم ور رو داشته باشی....و بازی هاتم پچ شده باشن....نقل قول:
480 هست.....
سلام یه سوال داشتم شاید مسخره باشه !!
دسته ی ps3 به xbox میخوره ؟؟؟ تبدیلی چیزی داره ؟؟؟ اگه کسی اطلاعی داره یکم مشخصات بده آخه موقع بازیه فوتبال این جهت های خود دسته xbox اذیت میکنه .....ار بچگی به دسته ی ps عادت کردیم
مرسی
لطف کن یک منبع بده که این حرف رو تایید کنه.نقل قول:
بعید میدونم....رو x360هم نمیشه درایوی چیزی زد...مگر اینکه یه تبدیلی به قول خودت باشه که اونم بعید میدونم چون اصلا ارزشی نداره این کارنقل قول:
منبع چیه بابا... خودم با 3 نفر از اعضای خانوادم بازی کردیم.نقل قول:
سلامنقل قول:
چرا با یه وسیله میشه!
اما دسته PS3 رو انگار نمیشه و فقط دسته PS2 رو میشه !
اسمش Max Shooter هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موس و کیبورد رو هم میتونین بهش وصل کنید.
اینکه پورت USB هم داره شاید بشه PS3 هم بهش وصل کردو زد به X360. نمیشه؟ :Dنقل قول:
قیمت اینا چقدر؟ چون من یک دسته xbox دارم و یک دسته PS3 هم اضافه دارم.
اینا تو ایران گیرت نمیاد...نقل قول:
باید بدی برات بیارن و شاید قیمتش بالای 100 دلار هم باشه...به صرفه است یه دسته دیگه بخرید...دنبال اینجور راه ها نرو که عاقبت خوبی نداره...توش میمونی:41::31:
دوستان شرمنده می دونم الان این سوالو اینجا مطرح کنم میگین برو صفحه اتصال ایکس باکس به شبککه ولی اونجا هیچ کی نیستش که سر بزنه به اونجا.......من امروز تونستم بالاخره به محیط لایو ایکس باکس وصل بشم...همه چی مرتب بود و ایمیل ادرس و ای بی و همه چی طبق روال جلو رفت.اما هر بازی که می زارم میگه cannot connet to ea server try later....البته من کلا 4 بازی امتحان کردم که دو تاش ماله ea sport بود یکی فوتبال یکی بوکس...اون یکی بازی هم مورتال کمبات بود...الان مشکل چیه؟چرا اینطوری میشه...ممکنه از اینترنت ا دی اس الی باشه که مشترکشم؟یا چیز دیگه اییه...ممنونم
دقیقا همین دوتا بازی واس منم اجرا نمیشهمثل اینکه باید بازی های مربوط بهeAیه پوینتی چیزی داشته باشی تو بازی هایی مثلGTA IVرو امتحان کن ببین چی میشهنقل قول: