دل خوشی داری هانقل قول:
Printable View
دل خوشی داری هانقل قول:
این یکی رو امرا......نقل قول:
بابا ما بعد از چند وقت یه سرویس گرفتیم اینم شانس ما اینجوری....
حواسم نبود شماره طلایی ببرم 10 تومن رفت تو پاچم
جالبه مثل اینکه اگر 3 گیگ شارژ میکردی 3 گیگ واسه عید رایگان میدادند بعد من زنگ زدم گفتم من یه ماهه 3 گیگ گرفتم بهم تعلق می گیره گفتش نه شما باید یه 3 گیگ دیگه بگیری که بعت تعلق بگیره
خوب چطوری 9 گیگ رو یک ماهه استفاده کنم!!!!!!!!!
اگه 5 تومن باشه که عالیهنقل قول:
ولی من تلفنی با نمایندگی کیانپارس صحبت کردم
ازش نپرسیدم اگه خود نصب کنم چقدره ولی توی سایت پارس آنلاین هم برای نصب توی تهران اینو نوشته و برای هزینه نصب در شهرستان چیزی نگفتن
بنابراین اگه هم 20 تومن بگیرن فکر نمیکنم قانونی چیزی رو نفض کنن
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
شما باید بپرسی چه جوری استفاده کنم که 3 گیگ تا آخر ماه دووم بیاره؟:31:نقل قول:
نه گیگ که به هیچ جا نمیرسه چه برسه به سه گیگ
اشتباه شما اینجاست که اصلا متنی که نوشتم رو کامل نخواندینقل قول:
اول اینکه گفتم ضریب اشتراک حداقل 8 نگفتم حداکثر چون ایرانه دیگه یکی دوست داشت تا 50 هم میره بالا .
اون زمان 30 گیگابیت بود ما مثل شما به روز نیستیم . حالا همون 45 گیگابیت .یکبار حساب کنی میبینی با ضریب اشتراک به قول شما 10 به 460800 نفر بیشتر نمی تونند پهنای باند 1 مگ بدهند .حالا دید توجیهش چیه
در مورد اون 140 درصد ضرر هم یکبار دیگه پست من رو مرور کنید متوجه میشید چجوری حساب شده.
دوستان اينترنت همه سرعت شبانش كمه يا فقط ماله من اينطوريه!؟
یه چیزی اونور تر از همه ... :دينقل قول:
دوستان اينترنت همه سرعت شبانش كمه يا فقط ماله من اينطوريه!؟
من که مشکلی ندارم شبا !!!
سرعت دانلود 110KB/s و سرویس 1 مگابیت هم دارم فقط برای رسیدن به این سرعت باید 8 تا دانلود پرسرعت مثل رپیدبازو با هم اجرا کنم.
میخواستم بگم شبا اینترنت شاتل به درد عمه محترم مدیرش میخوره. https قطع. رپیدشر قطع. v.p n هم مث اینکه قطع. سرعت در حد دایال آپ. فک کنم خود عوامل شاتل میشینن فیلم دانلود میکنن. وگرنه من از وقتی یادمه سرعت همیشه شبا افتضاح بوده. الآن که همه چیو قطع کردن هم باز افتضاحه. زحمت اینکه یه توضیح بدن چرا اینجوریه هم نمیدن به خودشون.
ارواح عمه شون آرت رو نامحدود کردن! بعد زیرش یه بار خوشگل گذاشتن که درصد مصرف نشون میده! چی فرض کردید ملتو آخه؟ پینگ هم الآن یه ماهه به فنا رفته. اینترنت گه سرعته به خدا :2:
به نظرم این حساب کتاب ها اشتباهه/ از نظر ریاضی شما درست حیاب می کنینقل قول:
اما الان دارن پهنای باند رو یک پنجم ارزون تر می خرن پس بابد باید باید یک پنجم هم ارزون تر بدن
اینا هزینه ی کارمند و سایر هزینه هارو هم رو ترافیک مایانه ی ما کشیدن دیگه
تازه مگه شاتل کلا چندتا کارمند داره؟ به تعداد مشترکاش یک در هزار هم نیست
بیل هم که نمی زنن؛ یا جواب تلفن میدن یا پشت کامپیوتر کپی پیست می کنن یا چندتا فرم پر می کنن
از طرز جواب دادنشون معلومه که دیپلم هم به زور دارن/ پس حقوق آنچنانی هم نمی گیرن
حدالاقل باید 10 درصد تخفیف به ما می رسید که نرسید
درضمن به ما چه که اینا بیشتر از حد پهنای باندشون مشترک می گیرن که ضررشون 140 درصد بشه؟
مثال همون راننده تاکسیه که 10 نفر سوار کنه بعد بگه با اینکه جاتون کمه و دارین له میشین اما چون لاستیک و کمک فنر ماشینم داره داغون میشه کرایه بیشتر بدین
راننده تاکسی رو خوب اومدینقل قول: